Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
kihlasõrmuse hind
 
Brita 26. november 2007, kl 19.47
Tervist, mul siuke tobe probleem, et ei tea, mis hinnaklassist sõrmus valida ( sõrmust lähme koos ostma). Tahaks, et oleks ikka eriline ja hinnaline asi kogu eluks, aga samas tean, et kardan paaniliselt hinnalisi asju ära kaotada. Rahakoti ja telefoni alles olemist kontrollin paaniliselt mitmeid kordi päevas :( Seega - väga kallis sõrmus tekitaks kõigest paanikat, aga kui odav sõrmus oleks veel normaalne?
 
ehee 26. november 2007, kl 21.33
öeldakse, et mehe kaks kuupalka peaks olema kihlasõrmuse hind. samas ei saa päris nii ka võtta..
minu sõrmus - ekstra mulle tellitud, 0.24 karaadise briljandiga, maksis kuskil 25 000.- aga ise leian, et selline hind on ilmselge liialdus.. ja seda enam, kui mehe kuupalka vaadata, siis oleks pidanud sõrmuse hind jääma 70 tuhande piiresse.. aga kuna mina ei teeni, siis poleks kedagi, kes makse maksaks jne jne..
niiet ma arvan, et kuskil kuni 5000 oleks täitsa mõistlik:)
 
laura 26. november 2007, kl 21.44
ma arvan et minu kuldsõrmus kolme valge kiviga maksis 7a tagasi mingi 300-ga. ma ei leia et peaks väga kallis olema, selline armas ja mis meldib, on olulisem, samas võiks seda ikka mees valida, kui nr teada.
Mulle küll ei meeldiks teada et kle homme siis kihlume!
See peaks üllatusena tulema...vaat siis on õige asi.
 
vihje 27. november 2007, kl 09.46
Mina ka ei tahaks ise seda välja valida, no ma ei tea, see ju tõesti peaks olema selline üllatus ikka. Mis point muidu kihlusel üldse on? See ju peaks olema see, kui mees teeb ettepaneku ja sellega koos sümboolselt juba kingib sõrmuse. Kui on niisama otsustatud, et abiellume siis on see sõrmus ka kuidagi kentsakas sinna otsa. Eriti kui pead ise valima...
Ilmselt ma liiga jäigalt suhtun asjasse tegelikult.
Kui juba nii romantikavabalt läheneda, siis saad ju mehelt poes küsida, et millisest letist sa seda endale otsida võid, enamasti ju erinevates kohtades odavamad ja kallimad sõrmused. Või küsi lausa otse, et palju ta saab selle eest maksta.
Kuna selline koos kalkuleeritult ostmine võtab niigi asjalt selle magusa iva, võib see ju vabalt olla ka midagi odavamat.
 
Lihtne tydruk 27. november 2007, kl 12.38
Minule ostis musi luxemburgist ilusa valge ja kollase kulla segu, rubiin keskel ja valged pisikesed briljandid v teemantid mis iganes ymber :) ilus ja armas, ei hakka siin uhkustama selle hinnaga ja ka mehe kuupalkadega aga arvan et mul ei ole vahet kas see maksaks 1000 v 30000 see on lihtsalt nii minulik ja t6elise hoolikusega ostetud! Arutage enne koos l2bi rahalised v6imalused ja siis valige midagi sellist mis on sinulik ja eriline :) ja 2ra karda seda kaotamist, osta t2pselt oma suurus, mitte selline mis lihtsalt 2ra tuleb ja loksub, kuhu ta siis ikka kaduda saab!
Kena ja imeilusat kihlust teile!!
 
Brita 27. november 2007, kl 20.53
Aitäh heade nõuannete eest. Olen jah siuke kainelt kalkuleeriv tänapäeva noorik, kes tahab ikka ise juures olla kui sõrmus ostetud saab :)
 
kihlatud 28. november 2007, kl 01.04
Olen ennegi soovitanud - palu tulevasel abikaasal valida välja näiteks 5 erinevat sõrmust ja siis sina valid nende hulgast selle ühe ainsa. Nii ei pea sina vaeva nägema hinna peale mõtlemisega ja samas saab tema valida midagi sellist mis ta südamest tuleb. Pead lihtsalt olema valmis leppima ühega nendest.
Vihjeid võid ju aga ikka anda - kulla värvi (valge või kollane) ja kivi kohta (midagi värvilist või klassikaline teemant).
 
Külli 28. november 2007, kl 13.11
Mina valisin ka ise välja ikka, et oleks 100% kindel et on ikka SEE õige sõrmus. leppisime mehega kokku et sõrmuse hind võiks jääda umbes 10000 eek kanti, aga ainuke mis mulle terve linna peale meeldis maksis 6000 ja nüüd ongi see sõrmes :) Üldiselt polegi ju sõrmuse hind see kõige olulisem asi vaid ikka see, et see sulle endale meeldiks ja mida sõrmus sümboliseerib.
 
... 28. november 2007, kl 19.29
Ma pole nii kalleid sõrmuseid näinudki...
 
juba abielus 29. november 2007, kl 19.42
Minu kallis abikaasa soovis, et kihlasõrmus mulle väga meeldiks ja ma seda kannaksin ning abielus olles koos abielusõrmusega samas sõrmes. Leppisimegi kokku, et valin välja 5 erinevat sõrmust ja lõppotsuse teeb tema. Sõrmused olid hinnavahemikus 2000-7000krooni.
Ma ei arva, et kihlasõrmuse hind midagi näitama peab. Ainult haiglase mõtlemisega inimene juhib sellele tähelepanu.
 
Brita 30. november 2007, kl 22.57
Ega minagi arva, et see midagi näitama peaks. Aga ma tean juba ette, kuidas kogu naispere seda sõrmust uurima ja puurima kukub ja siis oleks küll kui veits mage kui mul mingi liiga tavaline sõrmus oleks, kuigi ise oleksin rahul kasvõi barankaga - asja mõte ikka kõige olulisem ;)
 
ehh 01. detsember 2007, kl 15.12
see, et keegi su sõrmust uurima ja puurima hakkab on ikka rohkem su enese edevuses seda kõigile näidata....
 
M 04. detsember 2007, kl 17.07
Kihlasõrmus kogu eluks?
On veits mage küll.
 
mare 04. detsember 2007, kl 21.26
Edevus küll asjasse ei puutu - see ju paratamatus, et kui suure uudisega lagedale tulla, küsitakse kohe, et no näita siis sõrmust ka !
 
meie 06. detsember 2007, kl 14.03
meie valisime ka koos. hinda enam ei mäleta aga vast midagi tuhandega. ei põe sellepärast. keegi mult selle hinda ei küsinud, ise ka ei tundnud vajadust seda kellelgi hõisata
ei valinud sõrmust hinna järgi ja kallimad-ilusamad ei jäänud hinna pärast ostmata, polnud lihtsalt sobivat mis oleks meeldinud mõlemale
nüüd abielusõmus ühes käes ja vanaemalt kingiks saadud suure kiviga sõrmus teises käes. pealegi mees arvas, et kes siis abielus olles kihlasõrmust kannab?!
 
aga meie 06. detsember 2007, kl 21.42
mina kavatsen abielu ja kihlasõrmust ühes sõrmes kandma hakata.
 
T 11. detsember 2007, kl 16.18
Mina valisin ka koos mehega. Olime just reisil kui üks kullapood meile ette sattus ja astusime sisse ja siis ta paluski valida... Ma siis diplomaatiliselt ütlesin, et millised sulle meeldivad, et teaksin kui palju ta saab sõrmuse ostuks endale lubada. No kõik mis ta näitas olidväga kallid ja väga ebapraktilised... Siis näitasingi veits odavamat aga sellist sõrmust mis iga päev mingite asjade taha kinni ei jääks. Hind oli kuskil 10 000.-
Abielusõrmust käisime ka koos otsimas aga Eestis on ikka nii hale valik, et abielusõrmus, mille lõpuks ostsime, mulle ikka ei meeldi ja nii imetlengi oma kihlasõrmust iga päev:)
 
minni 27. jaanuar 2008, kl 16.48
ma arvan et kuskil tonni ringis oleks veel normaalne, aga kellel võimalik ostku 10 000-i eest
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!