Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
registreerime lihtsalt ära ja vsjoo;)
 
capuccino 29. november 2007, kl 13.45
vaatasin ka vanemaid teemasid, aga panen ikka uue, kuna see väheke teise nurga alt. nimelt soovime oma kooselu registreerida täpselt oma tutvumise päeval, mis oli 11 (üksteist)a tagasi ning peale mida oleme 10a koos elanud ning meil on ka 5a poeg. ühisest pangalaenust rääkimata...:) hetkel küll mees päris nõus pole sedasi vaikselt sõrmuseid sõrme pistma, aga mina olen kindel, et see on ikkagi meie omavaheline otsus ja suurema peo korraldamise raha paneks me pigem sauna väljaehitamisele...minu unistustes olekski kolmekesi (mina,mees ja laps) minna ja meie kooselu ametlikuks muuta. see ei saa olle ju kuigi isekas ämmade-äiade suhtes (minu vanemad on lahutatud), kes nagunii on 11a juba omavahel suhelnud. nad ju mõistaks?!
 
naine 29. november 2007, kl 16.56
Kas olete ikka päris kindlad, et pärast kahetsema ei hakka, et midagi meeldejäävat ei korradanud pärast registreerimist?
Algul ka plaanisimee lihtsalt registreerida ja siis pulmareisile sõita,kuid tegime siiki õige otsuse ja läksime pärast registreerimist edasi pulmamajja, kus toimus 40 inimesega pulmapidu.Seda päeva ei unusta me küll mitte iialgi :)
 
midagigi 29. november 2007, kl 21.22
Kuula nüüd natuke oma meest ka,ega see ainult sinu otsus pole. Ja mõtle sellele,et kunagi aastate pärast võiks olla midagigi,mis sellest päevast meelde jääb.Sa ju pead oma sõpru ja sugulasi nende tähtpäevadel meeles,ehk on neil,kes sinust hoolivad,sama soov? Ei pea ju olema kolmepäevane padu-pulm,on ka muid ja meeldejäävaid võimalusi.Meil on juba hõbepulmadki peetud ja ma ei kahetse hetkekski,et meil ilus pidu oli.
 
mm 30. november 2007, kl 08.58
mina olen sinu poolt.oleme sama mõelnud.meil 9 aastane tütar ja kooselu 14 aastat.miks peab raha raiskama peo peale.koguaeg muretse kas teistel on ikka tore ja lõbus.see peaks ju meie päev olema.ja pooled kindlasti ei mäleta sellest hiljem midagi..mäluauk;))igal juhul panen raha reisi peale.teeme sellest oma päeva.
 
K 30. november 2007, kl 09.11
Natuke pidulikumaks võiks asja ikka teha. Olen olnud nii mõnegi pulma autojuhiks ja organiseerinud romantilisi koosolemisi - isegi vaikse pulma jaoks tellitakse pulmaauto ja registreerimise järgselt restorani ja sealt koju või hotelli. Kui soovid, pakun sama teenust ka sulle.
 
truuba 30. november 2007, kl 16.41
Vanemad ja muud sõbrad-tuttavad ehk mõistavadki, AGA ma arvan, et kuna abielluvad 2 inimest, siis ei ole mõistlik suruda peale oma üksikarvamust kui ainuvõimalikku lahendust.
Seda enam, et su mees sooviks vist ikka mingit tähistamist.
Tulevase kodurahu ja olulise päeva huvides katsuge ikka kompromiss leida.

P.S. Vaevalt, et te kahe vanemad nii hullult palju söövad, et kogu sauna väljaehitamiseks planeeritud raha sisse vitsutavad ;)
 
mina arvan.... 03. detsember 2007, kl 08.28
Meil saab abielust 5 aastat ja hetkel organiseerime laulatust ja pulmapidu. No selline tühjus jäi hinge, mida ei osanud arvata ja oodata. Tegime küll vastuvõtu emadele- isadele ja paarile lähemale sugulasele. Ja siis sõitsime ise ära. Vanematel on ikka veel hing haige, et nad "ripakile" jätsime. (Vahel jutus mainitakse).
 
meie 05. detsember 2007, kl 15.07
tegime PEO. ligi 100 inimest oli ja laulatus tuleb ka jõulude ajal. last meil pole, sest enne abielu polnud ma üldse nõus seda teemat arutamagi :) teeme kõik nii nagu vaja, praegu on nii hea tunne sees, sest pidu tuli super! ja nii tore kui lähedased kokku tulevad ja nalja sai palju. tehke ikka pidu! see on vaid ükskord elus. sauna ehitate niikuinii valmis :)
meie majaehitus jäi küll veidi venima, aga ise oleme superõnnelikud, et ei läinud "lihtsat" teed.
 
... 05. detsember 2007, kl 20.37
Käisime kahekesi ja vsjoo,absoluutselt ei tundnud puudust peost.
 
MariSoot 06. detsember 2007, kl 10.56
Aga kas see siis nii palju makab, kui teete registreerimise nii, et teile saab vähemalt lilli tuua. Ja mõtle kui ilus see on, kui pärast on tuba lilli täis! Ja äkki väike shampus ka - ei peagi ju suur pidu olema! Mina küll tahaks oma tuttavatele lilli viia :)
 
k 12. detsember 2007, kl 08.52
Kutsuge ikka oma l'himad sõbrad, vanemad. Nii nagu peab. Pulm on olnud traditsiooniliselt ikka pidu kogukonnale. See on rõõmupidu. Ega te midagi häbiväärset ju tegema lähe. Sauna saate valmis lihtsalt veidi hiljem. Ja see on tõesti abielu ja suhte alus ka oma partnerit kuulata ja võimalikult arvesse võtta tema seisukohti. Kuula oma meest. Praktiline jõuad olla hiljem. Romantikat on ka vaja. Mitte, et nüüd tuleks mingi mega pidu teha, aga midagi väikest ja romantilist koos pulmareisiga ikka vist võiks.
 
Tiia 15. detsember 2007, kl 19.35
Kes traditsioonist räägivad, siis traditsiooniliselt on pulm ka kooselule eelnenud. Kui muu elu on juba uute tavade järgi - koos elatud, laps ühine - siis ei pea ikka selle registreerimise puhul ka nii väga traditsioonist kinni pidama. :) Aga kuna tegu on tõesti teie päevaga, siis peate ikkagi omavahel kompromissi leidma.
 
liinu 14. jaanuar 2008, kl 12.25
meie tegime nii ja üldse ei kahetse.Pärast läksime reisile .Enne sai teavitatud vanemaid ,sõpru...Põhjus ei olnud küll selline,et raha selle peale ei kuluta ja vaja maja valmis ehitada:)pigem meie ei tahtnud pidu.Lapsi ei olnud veel ja kooselu ka nii pool aastat kestnud.Sõbrad -tuttavad- sugulased käisid pärast meiega samamoodi läbi ja õnnitlused tulid tagantjärge pikalt,ka lilli jätkus pikaks ajaks...Aga teie arutage ikka kolmakesi(ka lapse arvamust oleks kena küsida)asi läbi.Aga suhtumist,kui suurt pidu ei saa siis jätame hoopis registreerimata,mina küll ei pooldaks kui mulle abielu ise oluline on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!