Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
meik
 
imelik 19. detsember 2007, kl 10.43
Ma pole kunagi eriline meigi fänn olnud. Pole ennast ise eriti värvinud ja pole lasknud seda ka teistel teha. Nüüd pulmadeks aga võiks ju.... Siit ka küsimus, et kui lähen lasen omale näo teha, kas siis pean ise ka midagi kaasa võtma. No nt, et tahan roosat huuleläiget siis võtan selle vms.?
 
ei 19. detsember 2007, kl 14.15
Ei pea kaasa võtma.Aga ma laseks enne mingiks puhuks proovimeigi tega,harjud ise ja harjub tegija.
 
tsikkk 19. detsember 2007, kl 16.08
proovimeik lase kindlasti teha - ise jumestajana tean väga häesti, et pulmapäev on pruudile niigi kiire ja pingeline, siis on hea, kui vähemalt jumestuse pärast muretsema ei pea, vaid soovitud tulemus on eelnevalt läbi räägitud ja järgi proovitud.
 
mhmh 19. detsember 2007, kl 17.47
Soovitan ka proovimeiki. Nii näed ise milline tulemus on - saad paluda veidi kergemat meiki kui pole harjunud sellega, aga pea meeles, et tegelikult peab see meik veidi tugevam olema, et fotodel hea välja näeks!
Kui proovimeik tehtud, siis teab tegija õigel päeval täpselt mis värvid käigus olid ja sama meigi tegemine läheb kiirelt ja probleemivabalt.
 
imelik 19. detsember 2007, kl 22.30
Äkki oskate soovitada ka mõnda head ilusalongi, kus saab kõik asjad korraga teha - soengu ja meigi ka ja maniküüri.
 
katrina 19. detsember 2007, kl 22.57
Tere.Mina käisin endale meiki,soengut ja maniküüri tegemas Roosikrantsi 15 Beauty plus'is ja jäin mega rahule.Tegin seal ka proovisoengu ja meigi,klienditeenindus meeldis väga nii et julgen soovitada siiralt!!
www.beautyplus.ee
 
oleneb meikarist 22. detsember 2007, kl 23.13
Kui sul õnnestub saada proffmeikar- Sangla, Aasoja, õed Härmatid, Ranne pole vaja mingit proovimeiki.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!