Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
abielu registreerimine välismaal
 
:) 30. detsember 2007, kl 15.34
oskab keegi soovitada romantilist kohta abielu registreerimiseks välismaal? esialgu on pilk jäänud sri lankale...
tahaks privaatset, romantilist, vaid kahele rannal registreerimist..
kust leida infot korraldamise ja asjaajamise kohta...
või oskab keegi muud kaunist kohta soovitada..kes kus on registreerinud? :)
 
:)) 01. jaanuar 2008, kl 01.20
Maldiivid on ka väga ilusad. Nagu paradiis - helesinine meri, palmid ja liiv :)
 
aga 01. jaanuar 2008, kl 14.03
Iirimaal on imeilusaid losse, seal kõik olemas kah, viiulid, lauad nagu Titanicul ja viimasepeal service, isegi Reagan ööbis ühes seal.
 
villi 01. jaanuar 2008, kl 20.55
Kariibimere saari terve rida kus igal pool võimalik seda "kahele rannal" registreerimist teha. Kevadel nägin ise neid päris mitmeid ja kui enne seda tundus hirmus romantiline, siis peale seda enam küll mitte, aga kõik oleneb loomulikult inimesest endast.
Otsi netist mõni kuurort ja nendest uhkematel on täiesti olemas erinevaid pakette abiellujatele. Saad tellida kõik alates fotograafist-lilledest kuni peoni kui rahvast peaks veidi rohkem olema kui teie kaks.
Üks soovitus ainult ... kui otsustad rannal varbad liivas registreerida, siis vali kindlasti sobiv kleit ja soeng. Pruudid suurtes uhketes kleitides tundusid lausa naeruväärsed oma ülespandud soengute ja massiivsete printsesslõikeliste kleitidega, ise higist leemendades.
 
ang 14. jaanuar 2008, kl 00.21
kui 'kahele rannal' siis soovitan uurida enne, milline riik ei nõua tunnistajate kohalolekut. muidu ikka vägisi neli.
 
m 31. jaanuar 2008, kl 10.33
minu tuttav abiellus kanadas vaikse ookeani kaldal kahekesi. aga peale nende oli veel registreerija ja nõutud oli kaks tunnistajat, kelleks abiellujad võtsid hotelli töötajad:)
 
Kai 18. veebruar 2008, kl 09.25
Mul mehe vend ka abiellus just Maldiividel ning nemad jäid väga rahule. Neil oli hotellil kohe abielu pakett. Pildid oli ka väga ilusad. Tehti nii registreerimisest, rannal istutasid oma palmi, siis jahiga mehel päikeseloojangu ajal, õhtusöök kail jne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!