Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
pidulik vastuvõtt
 
monza 02. jaanuar 2008, kl 15.06
Soov pidada vastuvõtu stiilis väikseid pulmi. Kas keegi on käinud selises pulmas ning annaks nõu-informatsiooni, kuidas olid pulmad korraldatud, kaua kestis, mida tehti ning kas oli olemas ka nn pulmaisa?
 
m 05. jaanuar 2008, kl 15.09
lühike, igav, ülearu viisakas. ei jätnud eriti muljet.
 
moonika 11. jaanuar 2008, kl 13.11
olin sellises pulmas. peale registreerimist oli seal näksimist. aga igav oli, kuna pruutpaar läks ise minema ja meid, kes teineteist ei tundnud jäeti sinna. võiks seal midagi ikka korraldada ka.
 
saarmas 11. jaanuar 2008, kl 17.39
Käisin sellises pulmas. Väga ilus koht ja stiilne pulm oli. Pruutpaar oli asja südamega korraldanud. Esmalt registreerimine, järgnes õnnitlemine+vahuvein, edasi umbes 45minutiline ekskursioon pruutpaar koos külalistega(samal ajal tegutses catering), peale ekskursiooni chillimine ansambli(jazz) saatel. Kõik kestis kokku ligikaudu 4,5tundi. Ei mingit tobedat pulmaisa idiootsete mängudega. Külalisi võis olla 60-70 Kutsututest, keda tunnen olid kõik väga rahul- ei olnud midagi labast ega ülepakutut.
 
suusy 22. jaanuar 2008, kl 14.50
ise plaanis ka vastuvõtu stiilis pulmapidu teha. Ise pole sellises pulmas käinud, alati on olnud pikk laud ja pidu hommikuni. Endal vaikselt mõtted liiguvad ja ka kogun infot, kuidas ja mis:-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!