Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Pulmakleidi värv
 
Keegi 04. veebruar 2008, kl 20.51
Mis värvi on kellelgi kleit olnud? Kas enamusel hele või on kellelgi ka midagi tumedat olnud? Lihtsalt tahaks uurida teiste värvieelistusi / kommetest kinnipidamist. Endale on nimelt hakanud meeldima mõte tumedast kleidist, kas midagi punast või sinist, isegi must on peast läbi käinud, kuid must tundub endalegi pehmelt öeldes pisut ekstreemne. Muidugi on see siiski minu jaoks tähtis päev ning kõik minu ja kaasa otsustada. Eks näis muidugi, mõtted jõuavad ilmselt veel muutuda.
 
moona 05. veebruar 2008, kl 13.46
Mina abiellusin õndsal vene ajal, s.o. seitsmekümnendate lõpul ja siis oli lausa suurmood pruutidel värvilised kleidid. Mina ütlesin oma jah-sõna sirelilillas ja minu tuttavate seas ei mäleta tollest aast ühtegi valget pruutkleiti (mis ei tähenda, et neid üldse polnud). Enamjaolt kasutati ikka selliseid heledamaid pastelseid toone. Aga isiklikult arvan, et valges kleidis pruut on ikka see õige. Tütred mul abiellusid mõlemad ikka valges.
 
keskealine naine 05. veebruar 2008, kl 21.02
aga öelge, mis asjandust sobiks siis kanda, kui mehega 20 aastat koos elatud ja nüüd jõudsime üksmeelele, et võiks ka ametlikult paari minna. Lapsed juba suured ja eks nemad ongi utsitanud meid, et isa viigu ema altari ette;) Valges ometigi ei kõlba ju...vanust ka meil juba üksjagu 46 ja 51. Mida üldse selga panna, kas mõni heledam kostüüm või ikkagi kleit. Pulm toimub suvel.
 
to keskealine naine 05. veebruar 2008, kl 23.26
Pane ikka kleit...heledam...kostüüm kohe kindlasti mitte.
 
keskealine 06. veebruar 2008, kl 21.25
aga milline see kleit peaks välja nägema, ei ole enam sale ja voolujooneline, mõni kurv ja volt ülearu, ja millisest riidest peaks se olema. Tegelikult kutsume sõbrad kokku hoopis teiseks sündmuseks, aga ühtlasi see päev tahame ka registreerida, nii et tegelikult rahvas ei teagi meie paariminekust. Kas tasub siis selga panna mingi hästi pidulik pulmakleit? andke head inimesed nõu, või on äkki mõnel mõni link, kust saaks näha suviseid kleite, mida sobiks sellisel puhul kanda.
 
MEL 07. veebruar 2008, kl 16.40
Mina teeksin lihtsa lühikeste varrukatega sirge kleidi ja kannaksin peal samast riidest jakki. Sellega saaks ka hiljem väljas käia. Võib küll valge olla, aga nõni hele toon on ka sobilik, kreem, helesinine , selline värv mis sobib silmadega, mehe ülikonnaga. Ikka uus ja kena riietus teeb sündmuse pidulikuks. Muide, Pirita linnavalitsuse hoonest leiad väga mõistliku hinnaga õmbleja. Mina olen käinud seal parandustöid tellimas ja olen mõelnud, et kui lasen riidest midagi teha, siis läheksin sinna. Igatahes kena otsus teil, ÕNNE !
 
mmm 12. veebruar 2008, kl 12.51
ema abiellus mul hõbedases kleidis ja mina kah
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!