Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
pulmakink ja riietus
 
külaline 06. veebruar 2008, kl 00.59
mida panna selga pulma, kas peab olema tingimata hele riietus? ja ega ometi pika kleidiga pea minema?

mis võiks olla normaalne pulmakingi summa?
 
leila 06. veebruar 2008, kl 08.30
Meie käisime pulmas kus ise ka põdesin mida panna. Kuna linnast ei leidnud midagi alla 1000 eegu siis panin ikka mustad püksid ja musta-punasega pitsist topi pikkade varuukatega. ja mis kohapeal selgus, enamus noori oli kas mustas seelikus-topis või lühikestes kleitides, mõni 35-45 daam oli ka mustas nahkseelikus .

Paar tk olid heledamas, aga maani kleiti polnud kellelgi peale pruudi, pidu oli mõisas ja rahvast 60.

Raha kohapealt oleneb kui lähedalt tuttav on, meie panime 1000 sest 500 oli kuidagi nadi, kui oled üksik mineja siis aitab 500 ma arvan. Samas õed vennad panid mitutuhat.
 
Kata 10. veebruar 2008, kl 21.53
Pulmakingi summa oleneb kindlasti lähedusastmest ja peost...kui on lühike vastuvõtt siis 500 nägu...kui on ikka mõisapulm/renditud koht, kus on siis bänd ja pulmaisa ja mitmekäiguline söögilaud või isegi ööbimisega variant...siis arvan et alla 1000 eek nägu pole juttugi.
 
mis 18. veebruar 2008, kl 20.47
kust sa võtad, et peab olema hele riietus? kindlsti ei tohi olla valge. pruut peab ikka silma jääma. samas ei ole soovitavad ka erksad toonid. üleni mustas ka ebaviisakas. millega muidu pidulikel vastuvõttudel/üritustel käid?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!