Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
abielu
 
iiiv 07. veebruar 2008, kl 20.54
Palun rääkige kuidas tehti teile ettepanek abielluda?
Tänan.
 
dooh! 07. veebruar 2008, kl 21.40
mees tegi ettepaneku 6htul v2lja minna - jalutama. autos ootas mind suur kaisukaru. armas yllatus oli,samas ei oodanud midagi muud. ta viis mind linnas mu lemmikkohta (olime reisil,oli suve66),see oli v2ga ilus suur v2ljak. keset v2ljakut j2i ta seisma ja kallistas mind,siis vaatas pikalt otsa ja sain aru,et ta on kuidagi n2rviline :) v6ttis mu k2e ja laskus p6lvili ning kysis,kas tahan tema naiseks saada. kuna platsil oli ka teisi peale meie,olid k6ik huvitatud ja j2lgisid.. paha lugu oli see,et mina ei tahtnudki ta naiseks saada ja olukord muutus vastupidiselt oodatule p2ris jamaks :p
 
eelmisele 09. veebruar 2008, kl 18.43
et sa vanatüdrukuks jääksid
 
l 10. veebruar 2008, kl 18.48
käisime õhtusöögil, selline ekstra romantiline ja pidulik oli, pärast läksime jalutama promenaadile pimedas ja siis vahepeal langes ühele põlvele ja tegi ettepaneku. väga armas oli.olime tol nädalal eestis erinevaid kohti külastanud ja niisama nautinud puhkust. vastasin jah ikka. järgmine hommik isa helistas ja uuris nii ääri veeri et kuidas meil läheb, tahtis teada, et mis ma siis vastasin, kuna mees oli vanematelt traditsiooniliselt ka luba küsinud. kihlatud olime üpris kaua kuna ei tahtnud kiirustada ja planeerimine võttis ka aega. nüüd 7kuud juba abielus, ei kahetse :)
 
Liina 11. veebruar 2008, kl 17.38
Nii armas, ma olen suisa kade...
 
dooh! 13. veebruar 2008, kl 23.42
to eelmisele

su asi pole siin kaetama hakata, eriti kui sul pole aimugi miks keegi kuidagi k2itus. hoia oma halvad soovid nende jaoks,kes sulle varba peale astuvad,mitte v66ra,kelle lugu sa ei tea.
 
aga 15. veebruar 2008, kl 15.12
meie olime roomas puhkusel(tema komandeeringus). ja siis mees ikka käis peale et enne äraminekut ikka vatikanist kah läbi käiks. ja siis kui me sinna suure altari ette jõudsime siis meel laskus põlvili ja palus mind endale naiseks. aga see tuli tõesti nii ootamatult ja meil olid ümberringi hiina ja mingi muud riigi turismigrupid kes kõik jäid meid vaatama ja pildistama ja minul oli nii piinlik et sikutasin ruttu mehe püsti ja ütlesin et jajaaa. nüüd muidugi teeks nats teistmoodi aga ausõna ma ju ehmatasin ära
 
aga 15. veebruar 2008, kl 16.29
nii mölakas tüdruk ikka, tekitab valesid ootusi ja ise polegi huvitatud, vastik hoorapurikas!
 
dooh! 16. veebruar 2008, kl 14.16
teadmiseks,et see tubli kosija oli hale egoistlik petis,kes mind vaid supikeetjaks teha tahtis. veelkord - 2ra ole nii hukkam6istev kui ise asjast ei tea. igale kysijale ei saa minna. ei tekitanud ootusi,see oli nelja aasta pikkuse suhte l6pp,millest yks armukesepidaja yritas veel kinni haarata,et mind sormusega 2ra osta.
 
a 18. veebruar 2008, kl 12.17
Mulle tehti abieluettepanek sünnipäeva hommikul. Ärkasin, siis valmis oli hunnik roose, kui hakkasime tõusma, siis mees lihtsalt tõusis enne mind, võttis pükste taskust sõrmuse, seisis mu ette (alasti) ja paluski.
 
njh 18. veebruar 2008, kl 13.57
minu abikaasa viis mind pubisse, kus pidime sõpradega kokku saama. läksime jalgpalli vaatama ja siis enne mängu jooksis ekraanil suur kiri. tähelepanu! palun vaikust! M tahab midagi küsida! ja siis kogu pubirahva ees laskus ilusti põlvele ja küsis, kas ma soovin temaga oma elu veeta. ma olin šokis ausalt öeldes. ei osanud seda mitte oodata. loomulikult ütlesin jh. seda mäletan küll elu lõpuni ja sõbrad ka ikka meenutavad seda julgustükki. muidu mees mul suhteliselt tagasihoidlik ja tasane.
 
crissu 19. veebruar 2008, kl 12.24
Minu kätt küsiti pubis, sel ajal kui tantsu vihtusime. Lihtsalt vaadati silma ja küsiti...

Sõrmus tuli hiljem.

Ma ei nõustunud, kuna oleme liialt vähe veel koos old:) aga eks tulevikus näeb:)
 
Kata 19. veebruar 2008, kl 23.31
Nu mul tuli naiseks palumine ja sõrmus restoranis, kus tulevase abikaasa ema ja minu perega minu sünnipäeva tähistasime. Kelnerid tõid koos magustoiduga südamekujulise karbikese, mees laskus põlvili ja paluski...väga ilus oli :) Pulmad juulis... :D
 
mm 22. veebruar 2008, kl 11.11
Ma jäin rasedaks ja siis hakkasime mõlemad nokkima, et noh kas teeme pulmad ka. Kuidago jäigi nii, et tegimegi :P
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!