Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
vastuvõtt
 
liis 17. veebruar 2008, kl 17.50
Kas keegi teab nõu anda kuidas ja kus korraldada vastuvõttu?Kas per.büroo ka sellise teenusega tegeleb?Tahame lihtsalt registreerida aga kuna ma olen siis juba viimaseid kuid rase siis suurt pulmatralli ei taha.On kellelgi kogemusi ,on keegi sellisel vastuvõtul käinud?
 
Marika 18. veebruar 2008, kl 11.20
Per.büroo küll sellise teenusega ei tegele.Seal on arvestatud paari kohta ainult pool tundi.Loetakse sõnad peale,lilled kätte ja ongi aeg täis.Kui Sa suurt pulmatralli ei taha siis võid laua näiteks kuskil ilusas restoranis broneerida,kus on ka hea oma külalistega istuda.Peale ber.bürood minna mõnda hubasesse kohta,kus ootab juba kaunilt kaetud laud on minu meelest küll päris hea variant,kui suurt tralli ei taha.Planeerin ise ka nii teha.
 
käbi 18. veebruar 2008, kl 15.38
Tallinna perekonnaseisuametis on küll selline saal olemas, mida saab siis tunniks või paariks rentida, et seal väike vastuvõt peale registreerimist teha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!