Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
Kui mees on vastumeelne
 
maali 01. märts 2008, kl 16.15
paluti kätt aastalõpus ja kõik tuli tema poolt, nüüd kus ma üritan rääkida, et võiks ikka suvel ära need pulmad teha, siis mees nagu ei vasta. Loomulikult saan aru, et see nõuab palju raha jne, lisaks sõbrad -tuttavad ootavad meilt uhkeid pulmi, kui juba teha. Ise oleks nõus küll mõtet edasi mõtlema, ikkagi elus kord ju, kuid ei saa mehega kuidagi jutule enam :(
 
m 01. märts 2008, kl 22.32
küsi otse välja, et mida mees mõtleb...kas tahab sel aastal teha või vajab veidi aega. ütle, et kui tahate abielluda sel aastal, siis peab tegutsema hakkama, isegi kui plaan teha väiksed pulmad.
 
tead 04. märts 2008, kl 21.00
arno käis küll teelel puu all vastas, aga lõpuks ikkagi läks otsima midagi, mida ka leidis
 
to:tead 22. märts 2008, kl 06.57
õige tähelepanek. Ja läks aastaid mööda,mil ka Teele.... njah,tea kas see oligi armastus
 
Tiiu-talutütrekene 22. märts 2008, kl 12.04
Mida sa oma teema pealkirjaga siis öelda tahtsid?
Kas seda, et ei saa mehega enam rääkida, mees on (millegi) vastu või nagu mina seda mõistan - mees, kes sulle ettepaneku tegi, on sulle vastumeelne?
 
ei ole võimalik, jälle 26. märts 2008, kl 02.11
no ma vaatn, et inimesed ikka üldse ei oska kirjutada. kui mees on vastumeelne, siis see tähendab, et ta ei meeldi sulle, on ebameeldiv. kui mees on pulmade vastu, siis see hoopis midagi muud. ime ka, kui mees sinuga abielluda ei taha. tee kõigepealt põhikkol läbi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!