Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
2-kesi registreerimisele!
 
Kessu 09. märts 2008, kl 13.36
Plaanis 5 aastat kooselu ametlikult vormistada,soovime seda teha vaikselt kahekesi.Kas peab olema sellisel juhuks ka lillekimp,valge kleit,kostüüm? Soovib keegi kogemusi jagada ja nõu anda.Suured tänud ette!
 
mia 09. märts 2008, kl 13.59
eks see sõltub ikka sinu enda soovidest, kuidas sa seda päeva enda jaoks ette kujutad. mingeid reegleid ju selle kohta ei ole. minu sugulane käis ka registreerimas valge laenutatud pruutkleidiga ja mees kandis ülikonda. olid ka ainult kahekesi. samas teised tuttavad astusid perebüroost hommikul enne tööleminekut läbi ja tegid asja ametlikuks. kellelegi ei rääkinud. alles siis, kui hiljem nende sõrmes sõrmuseid märgati ja selle kohta küsimusi hakati esitama, kinnitasid, et on jah abielus. niiet kuidas ise tunned, et tahad minna abielu sõlmima, nii ka tee. oli endal ka see variant algul kavas, et mehega kahekesi minna aga siis otsustasime siiski ka peo teha. mina oleksin pannud ilusama veidi pidulikuma kleidi. lilled ei pea olema, aga kenam on. edu sulle ja palju õnne peatse abiellumise puhul!
 
Kessu 09. märts 2008, kl 14.05
Tänan Mia!
 
jap 09. märts 2008, kl 18.53
meie käisime kah kahekesi, soliidselt riides, sonks peas ja ilus meik, peeti ilus kõne, pärast käsime mehega pubis ja tegime sees ja õitsva põõsa taustal pilte, siis korjasime lapsed kodust kaasa ja tegime neile pitsasaalis pitsa välja, kõik olid õnnelikud :)))
 
laura 10. märts 2008, kl 22.34
tean vanemaid sugulasi, kes reg ka 2-si, aga pidulikult riides, soeng, lilleõis ja pärast õhtusöök restos.
Meie reg ka 2-si aga ma olin valges tagasihoidlikus kleidis, mees ülikonnas, lillekimp oli ka, pärast salongis tegime pildid ja kodus lähedastega laua. Olen siiani väga rahul
 
ang 24. märts 2008, kl 21.53
LILLED kindlasti, muu on, mis ta on. palju onne!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!