Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Pulmad
pruutkleidid
 
pruut 24. märts 2008, kl 18.33
Ostan pruutkleidi suurus 42-44.
Või on keegi.. kes on erinevaid pruutpaaride salonge läbi käinud ja teab täpsemalt uute pruutkleitide hindasid?
Mis on rendihinnad?
Ise kahjuks ei ole jõudnud poodidesse veel.. kuna kodus on beebi kasvamas!

Päikest!:)
 
miisk 25. märts 2008, kl 15.21
Käisin läbi põhilised salongid Tallinna kesklinnas. Müügihinnad algavad umbes alates 6000 - 9000, mõnes salongis ka juba 4500st. Rendihinnad tundusid olema ca kolmandik kleidi hinnast, kuid igas kohas kõiki kleite ei rendita, seetõttu on ka rendikleitide valik ahtam. Pärlis tundus olema kõige parem valik, sest kõiki kleite sai nii rentida kui osta, tehakse ka sobiv suurus jne, kuid peab silmas pidama, et lisaks rendihinnale lisandub ka tagatis (sõltub kleidi hinnast) ja kui miskit juhtub, siis peab kogu kleidi kinni maksma. Samuti võib juhtuda, et rendil olnud kleit Sinu pulmade ajaks juba veidi väsinud olekuga. Mina otsustasin seetõttu ikkagi ostu kasuks, sest käärid ostu ja rendi vahel suured ei olnud. Ning tahaks tähtsale päevale minna vastu stressivaba oleku ja värske kleidiga, mille sisevoodrilt teise huulepulgajälge leida pole võimalik :)
Ilusaim valik oli minu arvates Pärlis ja Tigasmos (mõlemad Liivalaial).
 
pruut 26. märts 2008, kl 10.03
Aitäh, nüüd tean, kuhu vaatama minna:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!