Et sellest pahavarast lahti saada, tuleb registrist mõned registrivõtmed eemaldada. Need registri võtmed olid välja toodud - poolt pakutud lingil, kuid pahavaratõrjega oleks siiski lihtsam seda pahalast eemaldada. Seal oli kirjas, et selle spyware suudab eemaldada Malmwarebytes Anti-Malmware ja BitDefender. Malmwarebytes Anti-Malmware kiidetakse, kuid ma ei ole ise seda pahavaratõrjet kasutanud ja sellepärast ei oska ka sind abistada, kui otsustad selle pahavaratõrje kasuks. BitDefender-it olen kunagi kasutanud, kuid mulle ta ei meeldinud. Ise kasutan pahavaratõrjena A-Squared Free, seda programmi on lihtne kasutada ja ta peaks suutma ka sinu arvutis oleva spyware eemaldada. Panen kirja lühikese juhendi ja lingi, kust saad A-Sqaured Free alla laadida ning otsusta ise, millist programmi kasutad.
http://www.filehippo.com/download_asquared/download/248d1479f5dd4648852c2f23fa262062/
Alla laadimise aknas kliki Run ning oota alla laadimise lõpuni, siis hüppab lahti installimise aken, kus kliki samuti Run. Installimise akendes kliki Next, vahepeal pead ka kasutamistingimustega nõustuma, selleks tuleb sul I Agree ette linnuke panna või siis klikkida I Agree peal, ei mäleta enam täpselt, kuidas A-Squaredil ned asjad käisid. Lõpetuseks kliki Finish või Install. Nüüd ava A-Squared, mille peale peaks avanema aken, mis küsib luba uuenduste alla laadimiseks, kliki Yes. Kui sellist akent ei avane, siis kliki Update Now ning oota kuni uuendused on alla laaditud, kui kõik uuendused alla tõmmatud, siis ilmub akna all osas kiri Update.....Successfully. Nüüd kliki selles samas aknas, kus klikkisid Update Now, Scan Now peal ja järgmises aknas pane linnuke ette Deep Scan ja kliki akna allosas Scan. Nüüd algab skännimine, oota rahulikult lõpuni. Kõik leitud pahalased ilmuvad punaselt skännimise aknasse, osadel pahalastel on juba linnuke pahalase ees olevas kastis olemas, osadel mitte. Pane sinna kastidesse ka linnukesed, kus neid veel ei olnud ning kliki Delete.... Avaneb aken, kus küsitakse üle, kas soovid ikka pahalasi kustutada, kliki Yes. Kui sa oskad safe modesse minna, siis skänni safe modes ja võta skännimise ajal netiühendus arvuti järelt ära.