Siin just on teema wifi kasutamisest Lätis, ka minul sõit Lätti ees ja seega enam-vähem sama probleem. Kõigepealt ütlen kohe ära, et ma olen täielik võhik ja juhmard kõiges, mis puudutab arvuteid ja mobiiltelefone, olen vanakooli inimene, seega palun mind mitte kohe *piiks* saata :)
Niisiis, olen Tele2 klient ja soovin välismaal kasutada mobiilset internetti, ajutiselt ja ainult ühe päeva, st. ei soovi liituda mingite pakettide, kuumaksude ja asjadega, vaid tahan lihtsalt ühe päeva netti kasutada. Ma pole iialgi mingit mobiilset netti kautanud, niiet pole õrna aimugi, mismoodi see käib. Nagu ma saan aru, pean mobiili läpakaga ühendama, aga edasi? Mismoodi ma siis interneti saan, mida ma selleks täpselt tegema pean? Lisaks, kui palju see mulle maksma läheb? Niipalju saan ma aru, et Eesti operaator ei saa mulle Lätis netti pakkuda ja ma pean kasutama Läti operaatori (Läti Tele2) netti ning kui ma seda kõike teen Eesti Tele2 vahendusel, siis see läheb vist ulmeliselt kalliks? Midagi pikka netis teha ei taha, lihtsalt paar korda päevas oleks vaja töökirju vaadata ja vastata...
Nagu ütlesin, olen juhmard, niiet palun kõike puust ja punaseks :) Suur tänu, kui keegi võtab vaevaks vastata!