Vaata, Toomas, vahet pole, kas norisin või ei. Mõte on ikkagi õige. Eesmärk on üllas. Postitus oli õpetlik nii temale kui ka kõikidele teistele, et ärgu ajagu neid asju segamini. Vahet pole, kas on ilmselge, millest jutt on. Õigesid nimesid tahaks ikkagi. Praegu saime aru, aga ehk kunagi mingis teises teemas ei saa täpselt aru, et millest jutt on. Kui nüüd edaspidi ta kasutab neid nimesid õigesti, saab edaspidi kiiremini temale sobivaid vastuseid. Sellest võidavad nii abistajad kui ka tema ise.
Kaja, sina lõpeta nüüd ohvri mängimine - pole sul mingit põhjust solvuda. Muidugi küsi alati, kui vaja. Kui saad ka teistsugust õpetust, mida ei soovinud, siis pane ka need õpetussõnad kõrva taha ja ole tänulik. Mina küll eeldan ja ootan alati, et parandataks minu kirjavead kui ka lihtsalt edastatud vale info. Kuidas ma muidu tean, et valesti kirjutan või valet infot levitan?
Ja see, et 54 aastane inimene arvutitest huvitatud on, on vaid rõõmustav. :) Hea näha, et kõik pole hoiakuga "Mina küll ei suuda uusi trikke ära õppida.". :)
Nüüd vaata üle, mis uue lingi ha ha andis ja uute küsimuste korral tule küsi julgesti. :)
------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja