Mul on Win7 ja mina tegin seda nii:
Control Panelist klõpsasin "Region and Language". Avanenud aknakeses klõpsasin sakil "Keyboard and Languages". Edasi klõpsasin sealt nupul "Change keyboards.." Avanenud aknakeses kõige esimese "General" saki all peaks olema üks list, kus on sinisel taustal tähed "ET" (estonian). Sealsamas kõrval on sinine nupp "Add". Sellele klõpsates avaneb aknake mille sees on igavene hulk erinevaid keeli plussmärkidega. Sealt kerisin alla "Russian" keelevalikuni. (pane tähele, et su "Estonian" on samuti seal juba ära valitud, kui sellest möödud. niisama mainin, seal midagi selle estonianiga tegema ei pea)
Niisiis klõpsasin seal "Russian" ees olevat plussmärki ja "Keyboard" alt lisan linnukese "Russian" ees olevasse märkeruutu. (sealsamas pisut allpool on ka mingi "Other" "Ink Correction" ees linnuke, kuid minuteada tuleb see sinna ise, vähemalt ma ei mäleta et oleksin ise seda märkinud)
Et siis peale "Russian" ette linnukese märkimist peaks aktiveeruma sealsamas olev "OK" nupp.
Edasi ma enam ei mäleta. Minuteada peale OK klõpsamist ilmub vene keele ("RU") valik sellesse eelmisesse aknakesse, kus on juba varem see "ET" sinisel taustal.
Edasi peaks seal ka saama ära määrata, millist keelt sa ise tavaliselt eelistad, ehk siis "ET" peaks olema ülevalpool "RU"-d. Seda saab muuta, kui korra klõpsata soovitud keelel ja kõrvalt valida "Move Up" käsk.
Kui see tehtud, siis klõpsad sealt aknakese altnurgast "Apply" ja "OK". Nüüd peaks sinu tegumireale kellaaja juurde ilmuma kas "ET" või "RU". Kui nüüd tahad sealt neid klaviatuuri sisestuskeeli vahetada, siis klõpsa vasaku hiirenupuga korraks selle "ET" või "RU" peale ja avaneb väike menüü, milles on linnuke ees kas ET-l või RU-l. Klõpsa linnuke selle keele ette, mille tähestikku sa arvuti klaviatuurilt sisestada soovid.
Muide, vene tähed asuvad klaviatuuril hoopis teistes kohtades kui eesti tähed. Kui tahad näha kus nad asuvad siis otsi netist mingi slaavi tähtede paigutuse näidis.
Loodan et oli abiks.