Arvutiabi
Windows 7
ivan julm 15. detsember 2014, kl 01.15 |
Mees1 15. detsember 2014, kl 02.36 |
jjj 15. detsember 2014, kl 14.39 |
piraat 15. detsember 2014, kl 15.30 |
Kunagi ammu aktiveerisin ühel tuttaval pira win 7 nii nagu seal landfield saidis õpetati ja õnnestus ilusti.
Kuid sealset infi tuleb HOOLIKALT lugeda, sest seaL on ära toodud ka vastvad hoiatused, näiteks pärast aktiveerimise õnnestumist ei tohi installida ühte spets. windowsi värskendust (nimi ei tule kohe meelde); ei tohi ka installida Windows 7 SP1 värskenduste paketti, see tühistab selle võlts-aktiveerimise ja ei aita ka System Restore (võib ja tulebki aga laadida alla ning installida kõik muud üksikud värskendused - eraldi värskendused); ei tohi kasutada ka SFC vahendit.
Kuid sealset infi tuleb HOOLIKALT lugeda, sest seaL on ära toodud ka vastvad hoiatused, näiteks pärast aktiveerimise õnnestumist ei tohi installida ühte spets. windowsi värskendust (nimi ei tule kohe meelde); ei tohi ka installida Windows 7 SP1 värskenduste paketti, see tühistab selle võlts-aktiveerimise ja ei aita ka System Restore (võib ja tulebki aga laadida alla ning installida kõik muud üksikud värskendused - eraldi värskendused); ei tohi kasutada ka SFC vahendit.
Mees1 16. detsember 2014, kl 19.16 |
galita 17. detsember 2014, kl 00.07 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,858 |
Sul on mõlemas arvutis Windows? Aga kui boodid ühe arvuti Live CD'lt üles, kas siis on mõlemal arvutil netiühendus?
Parem kirjuta, miks sulle Linux ei meeldinud? Ehk leiab Linuxi probleemile kiiremini lahenduse kui Windowsile. Minu jaoks oli windowsilt linuxile üle minnes kõige suuremaks probleemiks fontid, need erinesid Windowsi omast ja olid harjumatud. Siis ei teadnud ka veel, et Windowsi fontisid saab ka Linuxile paigaldada.
Parem kirjuta, miks sulle Linux ei meeldinud? Ehk leiab Linuxi probleemile kiiremini lahenduse kui Windowsile. Minu jaoks oli windowsilt linuxile üle minnes kõige suuremaks probleemiks fontid, need erinesid Windowsi omast ja olid harjumatud. Siis ei teadnud ka veel, et Windowsi fontisid saab ka Linuxile paigaldada.
Mees1 17. detsember 2014, kl 11.49 |
Kas LIIGA RASKE KÜSIMUS ?????
Seadmel Microsoft Teredo Tunneling Adapter on draiveriprobleem...
Mul kuidagi ei õnnestu seda parandada..
Ja mul on 2 arvutit,starmani võrgus,süle ja laua,kuid paar päeva on nii olnud et ühes on internet teises pole ja vastupidi,isegi starmanist ei osata aidata....
Seadmel Microsoft Teredo Tunneling Adapter on draiveriprobleem...
Mul kuidagi ei õnnestu seda parandada..
Ja mul on 2 arvutit,starmani võrgus,süle ja laua,kuid paar päeva on nii olnud et ühes on internet teises pole ja vastupidi,isegi starmanist ei osata aidata....
to Mees1 17. detsember 2014, kl 13.53 |
Mees1 18. detsember 2014, kl 12.48 |
RemoveWat 19. detsember 2014, kl 13.47 |
Linnar 19. detsember 2014, kl 22.30 |
üks 20. detsember 2014, kl 17.08 |
Lisa postitus