Arvutiabi
T6esti kurb lugu
murest murtud 08. aprill 2015, kl 22.56 |
murest murtud 08. aprill 2015, kl 23.08 |
murest murtud 08. aprill 2015, kl 23.35 |
teadmatu 09. aprill 2015, kl 00.18 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 760 |
murest murtud 09. aprill 2015, kl 00.23 |
Kas see, et ta neid kahte m4rki ei aktsepteeri, ei v6i kuidagi klaviatuuri seadega seotud olla, ehk saan ikkagi kuidagi lahti selle? Ehk peaks vajutama mingeid teisi klahve, mille all need m4rgid on, mille ma parooliks panin, kas nad v6ivad olla kusagil mujal?
Arvuti k4ima ikka l4heb, aga mul ei ole teist kasutajat, et netti p44seda
Arvuti k4ima ikka l4heb, aga mul ei ole teist kasutajat, et netti p44seda
asdf 09. aprill 2015, kl 08.19 |
galita 12. aprill 2015, kl 18.08 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,876 |
Võibolla teised saavad aru mille sa parooli alla panid, kas Windowsi, BIOSi või kõvaketta, mina küll ei saa. Vahel kirjutad, et sa ei saa arvutisse sisse, siis kirjutad, et arvuti läheb käima kuid sa ei saa netti kasutada.
Kas arvuti boodib end sinnani kus ekraanile tuleb windowsi aken, mis küsib parooli?
Windowsis saab klaviatuuri keelt muuta vajutades klahvikombinatsiooni alt+shift.
Kas arvuti boodib end sinnani kus ekraanile tuleb windowsi aken, mis küsib parooli?
Windowsis saab klaviatuuri keelt muuta vajutades klahvikombinatsiooni alt+shift.
galita 13. aprill 2015, kl 21.05 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,876 |
n2 14. aprill 2015, kl 09.18 |
Ma ei saa aru, milles su probleem on, aga igaks juhuks vaata, kas see logimist nõudev aken on ikka Password.
Seal on ka muud variandid, mul endal oli kunagi probleem, küsis PIN-i ja mässasin ka tükk aega, siis sain aru, et pean logimise variandi ära vahetama ja Passwordiga sisse logima.
Näiteks kui arvutiga on ühendatud mingi seade, ütleme ID-kaart, siis peale restarti pakub logimiseks Cards.
Seal on ka muud variandid, mul endal oli kunagi probleem, küsis PIN-i ja mässasin ka tükk aega, siis sain aru, et pean logimise variandi ära vahetama ja Passwordiga sisse logima.
Näiteks kui arvutiga on ühendatud mingi seade, ütleme ID-kaart, siis peale restarti pakub logimiseks Cards.
Mõhk Metsavana 14. aprill 2015, kl 15.31 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 475 |
murest murtud 14. aprill 2015, kl 19.20 |
parool 14. aprill 2015, kl 20.33 |
galita 14. aprill 2015, kl 22.11 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,876 |
murest murtud 15. aprill 2015, kl 00.31 |
galita 15. aprill 2015, kl 09.07 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 3,876 |
keel 15. aprill 2015, kl 12.30 |
Mõhk Metsavana 16. aprill 2015, kl 09.42 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 475 |
Jakir 16. aprill 2015, kl 09.58 |
Mõhk Metsavana Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> http://kuhuminna.tallinn.ee/Sundmused/arvuti-algku
> rsus
>
> läbige see ja siis räägime edasi.
Esimene asjalik vastus selles teemas.
Nii palju, kui mina aru saan, ei ole ükski abistaja saanud täpselt aru, milles on probleem.
Ei saa aidata seda, kes ei oska abi küsida.
> http://kuhuminna.tallinn.ee/Sundmused/arvuti-algku
> rsus
>
> läbige see ja siis räägime edasi.
Esimene asjalik vastus selles teemas.
Nii palju, kui mina aru saan, ei ole ükski abistaja saanud täpselt aru, milles on probleem.
Ei saa aidata seda, kes ei oska abi küsida.
n2 18. aprill 2015, kl 03.49 |
Mõhk Metsavana Kirjutas:
> _Näiteks kui arvutiga on ühendatud mingi seade, üt
> leme ID-kaart, siis peale restarti pakub logimisek
> s Cards._
>
> Kas see on mingi pilveterminal ku
> s niimoodi on? Domeeni mittekuuluval masinal ei pe
> aks sellist võimalustki olema.
Ei ole, lihtsalt arvutil on (id-kaart lugejas) kaardilugeja taga ja restarti tehes on sisselogimise valikuks - Card, siin juhuslik pilt http://cdn3.howtogeek.com/wp-content/uploads/2011/05/banner4.png - see pole täpselt see minu ekraani oma, aga sarnane.
See niisama sulle vastus ja ei puutu vist artikli teemasse, kui küsijal nii polnud, et mingit muud sisselogimist pakkus.
> _Näiteks kui arvutiga on ühendatud mingi seade, üt
> leme ID-kaart, siis peale restarti pakub logimisek
> s Cards._
>
> Kas see on mingi pilveterminal ku
> s niimoodi on? Domeeni mittekuuluval masinal ei pe
> aks sellist võimalustki olema.
Ei ole, lihtsalt arvutil on (id-kaart lugejas) kaardilugeja taga ja restarti tehes on sisselogimise valikuks - Card, siin juhuslik pilt http://cdn3.howtogeek.com/wp-content/uploads/2011/05/banner4.png - see pole täpselt see minu ekraani oma, aga sarnane.
See niisama sulle vastus ja ei puutu vist artikli teemasse, kui küsijal nii polnud, et mingit muud sisselogimist pakkus.
Lisa postitus