Mis see tähendab, kui mingil hetkel tuleb mul arvutisse alla äärde Bluetoothi märk? Kas keegi saab minu arvutiga ühendust? Kui ma oma mobiilist vahel pilte arvutisse saadan Bluetoothi kasutades, ilmub ka mobiili mingi võõra seade nimetus. Kas see tähendab, et ma saan sinna saata ka oma mobiilist pildi?Ja keegi oma seadmest mulle?
Seade otsib üles kõik läheduses olevad aktiivsed bluetoothid, sh. kõrvaklapid kõlarid, playerid ja nutikellad. Sa ometi valisid ju, millisele neist sa oma pilte saatsid.:) Ära põe, bluetooth levib vaid mõne meetri kaugusele (eri andmetel 4 - 6m). Muide, bluetooth on soovitav välja lülitada, kui seda ei vajata, nagu WiFigi. Need söövad parasjagu akut.
Kui BT teise seadme leiab, ei pea sa seda oma arvutis/telefonis aktiveerima. Aktiveerimata (tundmatutele) seadmetele ei saa isegibkogemata midagi saata, ega neilt ka vastu võtta. Mina kasutan failide arvutisse saatmiseks kaablit + OTG-d. Hulga lihtsam kui BT-ga pusimine. Ka tulemus on kvaliteetsem, nagu väidetakse, sest BT põhineb raadiosidel.