Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
läptopi aku
 
rumal 25. august 2007, kl 22.13
Palju lolle küsimusi... ja enne ainult harilikku arvutit omanud... Kui läptop on vooluvõrku ühendatud, siis pole vahet kas see battery on külge kinnitatud v ei?
Nii, samas proovisin ja ilma vooluvõrku ühendatult ta ei toiminud...Et siis....mis aja pärast on aku "täis" ja mis selleks teha tuleb?

Tänan ja punastan juba ette.
 
itimees 25. august 2007, kl 22.49
Läpakas suudab eduliselt töötada ilma akuta aga kas ei lähe tüütuks teda pidevalt ära võtta tagant? Lisaks kui juhtub olema mõni väike voolukatkestus siis aku hoiab ära võimaliku kõvaketta purunemise.
Kui aku tagant ära võtta ja läpakat vooluvõrku mitte ühendada siis ta tõesti ei toimi:)
Paremal all nurgas ekraanil on aku märk, liigu hiirega selle peale, siis näitab kui täis aku on. Aku laadimiseks ühenda läpakas vooluvõrku.
Üldiselt pane aku külge, kui kasutad toas siis hoia laadijat taga, kui õues siis aku pealt.
 
mihhail 26. august 2007, kl 00.21
Aga kui pidevalt läpakat vooluvõrgus kasutada, siis lõpuks aku maht ja vastupidavus vähenevad. Sellepärast ongi soovitatav aeg-ajalt siiski aku peaaegu tühjaks lasta ja seejärel läpakas uuesti laadima panna. Ja veel: kui aku on peaaegu tühjaks saanud ja arvuti laadima panna, siis on soovitatav arvuti välja lülitada ja sellega samal ajal töö tegemist vältida. Seda sellel lihtsal põhjusel, et laadija võib üle kuumeneda.
 
jobukakk 26. august 2007, kl 05.48
samad sõnad tahaks aku tagant ära võtta aga ei julge.Minul on tutt uus LENOVO läpakas aga all temal aku märki pole. Kasutan teda Soomes ainult õhtuti ja nädalavahetusel
 
krants to mihhail 26. august 2007, kl 08.35
mul on mulje jäänud, et ükskõik, mida sa teed või ei tee, lõpuks väheneb aku maht niikuinii
 
rumal 26. august 2007, kl 09.03
Mul nagu Jobukakulgi tuttuus ibm-i poeg Lenovo. aku märki tõesti pole.
Samas pean mainima,et aku sai siis vahepeal täis...aga ilma juhtmeta töötas ta mingi... ma ei tea poolt tundi? weird...
 
mihhail to krants 26. august 2007, kl 09.29
Loomulikult väheneb lõpuks aku maht niikuinii, aga mõistlik oleks ju sellise kalli asja, nagu sülearvuti, eest veidi rohkem hoolt kanda ja tema eluiga võimalikult pikaks venitada. Keegi ei osta arvutit selle mõttega, et varsti on ta niikuinii vananenud.
 
kribla 26. august 2007, kl 18.44
aga pange siis omal Control Panelis Power Optionsi alt näitama.
Ja ibeemmi ja selle poegade omanikele soovital lenovo saidilt sikutada Power Manageri
ja kuulake mihhaili, õige jutt
aga ordi ja ml keevitatud läpparitel ei soovita mitte mingil juhul akut nulli lasta CL51 emaplaatidel läheb BIOS lolliks ja läpu ei võta üldse pilti ette
 
dell 27. august 2007, kl 20.21
hmm...mina just lugesin kuskilt, et aku kestab teatub arv täislaadimisi ja et oleks kasulik just rohkem vooluvõrgus hoida.....

kumba arvamust siis uskuda?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!