Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
wifi-abi vaja
 
roheline 26. august 2007, kl 21.02
Nii. Olemas on kolm wifi nn vabavõrku kuid ilmselt levi niru neil. Mitu pulka levi peaks näitama et üldse nett tööle läheks läpakas? Mul ainult 1-2 viskab, kas see on põhjus miks ei lähe netti?
 
c 26. august 2007, kl 21.23
Teistelt pole ilus netti varastada esiteks. Teiseks on selline võimalus, et näitab, et on unsecured kuid tegelikult ei saa sisse ( laseb vaid määratuid IP aadresse).
 
itimees 27. august 2007, kl 01.01
ja kolmandaks ära vaata neid windowsi pulki, olen saanud ühegi pulgata ja vahest jamab ka viie pulgaga. alusta sellest, et proovi nendele võrkudele lähemale minna-läpakas kaenlasse ja rändama. kui siis saad sisse, tähendab levi on praeguses kohas nõrk ja vajad paremat antenni. kui sisse ei saa siis võõrad arvutid blokeeritud (harv juhus aga vahest leidub).
Tahad täpsemalt teada kas levi piisab aga saatjatele lähemale minna ei saa siis tiri netist netstumbler, sealt vaata kui suur on SNR, kui üle 20 siis on lootust netti saada aga võib vahest välja visata, 30 või rohkem saad probleemideta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!