Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Flash Player
 
barbara 28. august 2007, kl 09.55
kuidas saab installida Flash Playerit? lähen vastavale lehele. seal panen accept everything ja siis ütleb, et ülesse peab ilmuma kuldne riba tekstiga allow download...aga kui seda riba ei tule??? MIDA MA TEGEMA PEAN??? nii apljudes kohtades on vaja seda...
 
Tom 28. august 2007, kl 11.21
Tundub, et sinu arvuti turvasettingud on seatud väga kõrgele ning ActiveX on sinu arvutis keelatud. Et saaksid Flashi üle interneti installida, selleks tuleks sinu arvutis lubada ActiveX. Selleks tuleb Internet Exploreris Tools/Internet Options/Security alt ActiveX enableda.

Mõistlik on seal valida Prompt käsk, siis ei saa suvalisel lehel pahalased automaatselt ennast sinu arvutisse installeerida.

Kui vajad abi siis helista Itifoni 17227.
 
barbara 28. august 2007, kl 12.28
wow, ma poleks sellist vastust odanudki...igatahes läksin sinna optionitesse...aga seal on neid enable ja prompt variante nii palju...millise ma peaksin siis ära märkima?
 
barbara 28. august 2007, kl 16.43
aitäh, Tom, sain asjaga juba hakkama!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!