Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
windows xp
 
vista 28. august 2007, kl 18.11
Tere kõigile! Mul uus sülearvuti ja sellel see loll vista peal...
Kas keegi teab kust saaksin tõmmata windows xp peale? Ostma ma nüüd küll ei hakka.
 
ehh 28. august 2007, kl 18.17
ostes tuleb ütelda, et ei taha vistat, siis antakse plaat ja key kaasa... kui ikka normaalsest firmast ostad. Äkki saab ka tagantjärgi selle plaadi ja key, sest põhimõtteliselt lubatakse MS kasutada eelmist versiooni kui oled kõrgema platvormi ostnud. Igal juhul üks mu tuttav ostis Ordist läpaka ja tema küll sai sealt xp vistaga kaasa.
 
Rem 28. august 2007, kl 19.15
.. Ära pane sellele Xp peale.. juu siis peab olema Vista.. Me ka proovisime siin Enda Läpakal panna Vista asemel Xp ja Kõik läks P.erssssss.e ..Lõpuks panin ikka Vista tagasi.. Xp ei leia su kõikki drivereid üles.. Ok äkki leiab kui sul vanem arvuti , kuid kui alles ostetud siis ää tee seda.. Mudu Xp saab igalt poolt ....Ja kui leiad siis vaata et sa seda update-ma ei hakka Sest Mikrosoft saadab plokid peale ja siis jälle jama :p EDU SULLE http://www.iptorrents.com Liitu seal.. Ei maxa midagi, sealt saad kõige uuema Xp väljaande :p
 
paks kass 28. august 2007, kl 19.55
enamikel läpparitel tuleb tootjadraiverid eraldi paigaldada niiehkteisiti. nii on eluaegolnud.

vista business editioniga võib teha legaalse downgrade xp peale. st eraldi xp litsentsi pole enam vaja. tülita selle vajadusega arvutimüüjat. kui sul on vista home edition, siis ei või. vaata järele, mis sul on seal.kui ordi annab vista home'ga xp key kaasa siis nad on küll lahked vennad =) peaks ka nende käest muretsema midagi.
 
uhhuu 28. august 2007, kl 20.28
http://www.crackz.ws/ aga ole ETTEVAATLIK
 
vista 28. august 2007, kl 21.47
Tänan teid kõiki nõuannete eest! Proovin ja vaatan siis kõike, mida soovitasite:-)
 
ehh 28. august 2007, kl 23.52
*** täpsustus - mu tuttav ostiski vista business versiooniga läppari Ordist
 
wdeeee 29. august 2007, kl 14.47
Ära hakka piraati küll tõmbama. Sellega kaasneb rohkelt jama. Parem harju vistaga ära, ega xp-ga nüüd nii suur vahe ka ole.
 
Arvutiaru 26. oktoober 2022, kl 19.59
https://landfield.pri.ee
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!