Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Kuidas pildid vanast arvutist ära?
 
pilt 29. august 2007, kl 18.53
Ostsin uue arvuti, kuid mida teha nende piltidega, mis vanas arvutis, kus Millenium peal, sellele arvutile ei anna cd kirjutajat ka tekitada. Pilte on sadu-sadu, seega kuskile netti ka ei jõua tõmmata.
Mis võimalus mul on piltidest mitte ilma jääda?
 
pulk 29. august 2007, kl 18.57
UB pesa on? Mälupulk siis abiks.
 
iti 29. august 2007, kl 19.23
vanast masinast kruvitakse kõvaketas välja ja pannakse seadmesse, mille nimi on external HDD Box ja see ühendatakse uue arvuti USB pessa. Igal endast vähegi lugupidaval itimehel peaks selline seade olema... või kui pole ühtegi sellist tuttavat, siis igas arvutipoes on see olemas. Miski 300.- ...500.- vahel on hind.
 
itimees 29. august 2007, kl 19.44
ja kindlasti hakkab võhik kõvaketast välja võtma :)
USB pulk ikkagi kõige mõistlikum, kui oskad võrguseadeid sättida siis LAN kaabel, piltide kaustale sharing peale ja tõstad otse ringi.
 
killu 31. august 2007, kl 22.12
minul tuttav viis vana kõvaka ja uue arvuti arvutipoodi, lasi sisse panna vanad pildid ja muu staff siis alles. lisaks muule dtafile sai ka vanad viirused uude arvutisse :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!