Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
wifi pulk, kas kindel variant
 
wifi 01. september 2007, kl 21.11
laptopiga oli probleeme välismaal wifisse saamisega, mis põhjus , ei tea. Nüüd kavatsen soetada wifi pulga. Kas wifi pulk on kindel variant, et ma välismaal ikkagi netti pääsen?
 
itimees 01. september 2007, kl 23.02
kui välismaal võrku ei saa siis tavaliselt levi vilets. oleneb mis wifi kaart sul praegu arvutis on, ta võib tunduvalt parem olla mistahes usb pulgast. väline antenn abiks aga seljakotis tassimiseks pole kõige õigenm variant. võimaluse korral ikka jaluta läpakaga vähe ringi ja otsi kõige tugevama signaali koht, saad oma meilid yle vaadata. loe parem wifi.ee foorumit, seal seletab põhjalikult mis ja kuidas.

*kah praegu välismaal parasiidina kellegi wifi otsas*
 
wifi 01. september 2007, kl 23.04
levi ei saa vilets olla, kuna sõbrad oma läpakatega minu kõrval saavad netti (tegemist õppeasutusega välismaal, seal saavad kõik wifisse, ma ei saa aru, miks ma oma läpakaga ei saa, eestis sain).
 
anubis 01. september 2007, kl 23.37
Mõndadel läpparitel on lüliti, millega saab sisseehitatud wirelessi raadio osa sisse-välja lülitada (radio frequency kill switch). Äkki on su omal ka selline asi ja see on reisimise käigus asendit vahetanud?
 
itimees 02. september 2007, kl 16.56
kui sõbrad sinu kõrval saavad ja läpakal wifi on sisse lülitatud siis arvatavasti ongi levi vilets:) erinevatel läpakatel erinevad wifi kaardid sees ja erisugused antennid erinevate kohtade peal. lihtsalt su sõpradel on paremad läpakad. vaata mis wifi kaart sul läpakas on ja vaheta sellise vastu nagu sõpradel. pole kallid asjad, ntx inteli 2200bg maksab vähe üle 300 krooni. vahetada lihtne.
mis läpakas sul on?
 
10:37 03. september 2007, kl 10.37
Vahel võib olla taas just nii, et arvuti wifi kaart on parem kui w-lan, omal selline kogemus. Siis pidin kaarti kasutama, mis selle w-lan'iga kokku sobis. Kui sai kodus uus w-lan pandud probleem kadus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!