Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Wordi dokumentide ühendamine
 
tucci 04. september 2007, kl 16.40
Mul oleks vaja ühendada Wordi dokumendid. Kõik on üks ja sama dokumendi versioon, ainult kolm inimest tegid igaüks Track Changes abil dokumenti oma parandused. Nüüd on mul siis 3 dokumenti, erinevate parandustega. Oleks vaja need kokku saada üheks dokumendiks nii, et ka parandused jääksid näha. Kas ja kuidas see võimalik on?
 
minuteada 04. september 2007, kl 17.07
Parandused jäävad näha, kui nad on erinevat värvi või allakriipsutatud või mõni muu variant. Üheks saab aga lihtsalt - kui kõikidel failidel sama pealkiri, siis lihtsalt kopeerita või kleepida samsse kausta, kus esialgne versioon asub, automaatselt ilmub kiri, et kas esialgne versioon asendada uuega. Vastad jaatavalt ja algne versioon saabki muudetud.
 
tucci 04. september 2007, kl 17.17
to minuteada

Aga kui ma esialgse versiooni asendan uuega, siis ta ju lihtsalt asendabki uuega, mitte ei liida kahte dokumenti? See tähendab, et näha jäävad ikka ainult ühe inimese poolt tehtud parandused, vaja oleks aga et kõigi kolme parandused oleksid nähtavad.
 
minuteada 04. september 2007, kl 17.46
Mõtlesin tõesti natuke mööda.
 
Maaks 04. september 2007, kl 18.01
Avad wordis oma 1. dokumendi, siis võtad menüüst "Tools->track changes->compare documents" ja näitad seda dock mida 1. inimene muutis, nõustud muudatustega. Siis kordad sama kõigi ülejäänud versioonidega.
See oli nüüd teooria, praktikas võib aga juhtuda et sul tulemus pudru ja kapsad. Aga noh, vigadest õpitakse - järgmine kord lubad ükshaaval ainult redigeerida :-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!