Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
DivX filmid
 
muki 05. september 2007, kl 12.36
Tere,
Kas keegi oskab soovitada head lõikamisprogrammi, millega Divx filme DVD plaadile lõigata? Võiks olla internetist kättesaadav.
Ja et pärast DVD-mängijas ka näitab. Mul windowsi lõikaja ei toimi millegipärast:(
 
reggie 05. september 2007, kl 14.54
ei saa aru, miks sa neid lõikuma pead?
 
sfdd 05. september 2007, kl 15.41
tegelikult on sul vaja divx mängivat pleierit.
saab ka divx konvertida mpeg2'te, aga kuna see formaat on litsentsiga kaitstud siis lihtsat vabavara selleks minuteada ei ole.
 
muki 05. september 2007, kl 16.11
mul on divx mängiv pleier arvutis täiesti olemas, lihtsalt on vaja mõned filmid DVD plaadile ka lõigata. Et hiljem ka DVD-mängijaga neid telekast vaadata. ja üldse et arvutis ruumi teha.
 
Maaks 05. september 2007, kl 16.17
divx (tavaliselt avi) laiendiga filme EI LÕIGATA dvd formmaati.
Selleks et avi-st (film siis pakitud enamasti divx või xvid codekitega) dvd (film pakitus mpeg2 codekiga) formaadis fail saada, tuleb esmalt kasutada converterit. Sobib TEMPEnc näiteks.
Seejärel tuleb sealt saadud fail autoriseerida mingi programmiga (nero 7 ultra edition komplektis olev Vision näiteks) ja alles seejärel DVD plaadile põletada.
 
eh 05. september 2007, kl 16.21
Maaks, selleks et DVD mängija Divx filme näitaks ei pea üldse formaati muutma. Tänapäeva DVD mängijad saavad vabalt ka divx filmidega hakkama. Point aga selles, et muki, see mida sa siin küsid on tegelikult kuritegu ja kui ma sulle annaks nõu kuidas osavalt filme varastada ja pärast karistamatult neid enda telekast vaadata, teeb ka minust kaasosalise.

Niiet osta parem. Magad ka rahulikumalt.
 
muki 05. september 2007, kl 16.22
misasja te seletate aru ma ei saa. Ma olen enne teinud seda, täitsa tavalised avi filmid panin DVD plaadile nagu naksti ja töötasid igat pidi nii dvd-mängijas kui arvutis. Netist kuskilt tõmbasin mingi programmi aga ma ei mäleta milline see oli ja enam mul seda pole. Seepärast küsingi
 
Kalle 05. september 2007, kl 18.35
Küsi lähimast arvutipoest. Seal on sellised lõikajad kenasti müügil ja päris legaalselt. Muidu pistetakse sind piraatluse pärast veel pokri
 
Maaks 06. september 2007, kl 10.21
Kui sul dvd mängija on võimeline divx-e mängima siis aitab kui sul on tavaline kirjutustarkvara (nero, incd jms)
Kirjutad lihtsalt data dvd. Ja seda kirjutamist kutsutakse põletamiseks mitte lõikamiseks.
Ja juba filmi (või mingi muu autorikaitse all oleva objekti) omamine arvutis on piraatlus, see ei sõltu sellest kas oled ta plaadile põletanud või mitte - nii et ärge siin tulge pühakuid mängima!
 
pimeloom 06. september 2007, kl 11.48
www.divx.com - seal on tasuta versioon ka, oled sellega proovinud?
 
c 07. september 2007, kl 20.22
virtualdubmod.http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=65889&package_id=63653
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!