Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
ei saa arvutit tööle, muudkui restardib
 
püsti hädas 06. september 2007, kl 09.11
Arvuti lülitus äkitse välja ja enam tööle ei saa. Teeb muudkui iseseisvalt ja usinasti restarti, safe mode´s ka ei ava (siis tuleb terve ekraanitäis imepäraseid ridu, a la multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)windows\System32\Drivers\Mup.sys, see neist viimane; siis passib natuke ja alustab aga jälle). St pilti arvutile ette ei saagi.
Op.süsteem on XP Professional. Kasutan ikka nii viirusetõrjet (AVG Free) kui tulemüüri (Zone Alarm) ja ei ole enne sellist häda olnud. Milles võib asi olla? Kas saaks ise siiski midagi proovida või ei jä muud üle kui spetsialist koju kutsuda? Kas oskate usaldusväärset inimest Tallinnas (soovitavalt Mustamäe kandis) soovitada, kes päris hingehinda ei küsi?
 
reggie 06. september 2007, kl 11.35
Kui vanem masin siis kontrolli ega ta sul mõne küttekeha vms. läheduses pole, teiseks ava kast ja kui sa näed seal ainult tolmu siis võib viga olla selles. Kui nendega on korras(tõenäoliselt) siis on sul itimeest vaja, sest midagi on otsad andnud.
 
njaa 06. september 2007, kl 12.46
paistab et sul kõvaketas andis otsad, tirilimps, uus ketas vaja osta
 
kribla 06. september 2007, kl 13.12
või lõi MBR sassi
mis iganes, siin tolmupühkimisest abi pole
otsi tuttav it välja, selline kes ikka matsu ka jagab
 
ee 06. september 2007, kl 19.48
Ma pakun välja hoopis, et protsessor ei saa piisavalt jahutatud ... ehk siis see ventilaator, mis on emaplaadil protsessori peal on tolmust ummistunud või vigastatud.
 
thetan 07. september 2007, kl 00.38
mine masina BIOSi ja keera USB 2.0 support maha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!