Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
palun soovitage head arvutispetsialisti
 
püsti hädas 07. september 2007, kl 08.53
Minu mure on kirjas allpool. Proovisin eile plaadilt Windows Repairi. Ei õnnestunud. Kuna arvutis olevad andmed mulle väga olulised, ei hakka edasi katsetama. Oleks vaja kiiremas korras spetsialisti koju kutsuda. Kas oskate kedagi Tallinnas soovitada?
 
multiplikaaror 07. september 2007, kl 12.41
arvutispetsid leiad siit
http://foorum.hinnavaatlus.ee
 
alloaa 07. september 2007, kl 18.37
hinnavaatluses saad pidada sügavmõttelist mõttevahetust kamba hilisteismeliste nohikutega. mõni jagab neist arvutitest kah üht-teist, aga mina oma andmetega arvutit küll nende hoolde ei usaldaks. otsi parem mõni mõistlik väiketegija üles kes su andmetest algatuseks tagavarakoopia ära teeks.
 
ee 07. september 2007, kl 19.03
Mida rohkem Sa ise nokid oma katkist masinat, seda kallimaks võib lõpuks minna sellest andmete taastamine.
 
abi 07. september 2007, kl 19.26
Ma võin aidata andmete taastamisega kui suur häda käes on. Tasuta teenust ma küll ei osuta, sest poolvigastelt ketastelt andmete kättesaamiseks võib kuluda tunde/päevi/nädalaid... olenevalt igast konkreetsest juhtumist.
 
spets 08. september 2007, kl 00.00
su eelmist posti lugedes tundub, et kõvakettal on mõned sectorid vigased, täpselt see osa mis windowsi tööleminemiseks vajalikud. selle parandamiseks või su andmete kopeerimiseks teise arvutiga pole suuri teadmisi vaja, suvaline arvutifriigist pubekas saab hakkama.
 
thetan 08. september 2007, kl 00.54
mup.sys error = USB kamm. Üks variant on kõik USB seadmed tagant ära korjata (hiir, klaver), aga lihtsam on BIOS-is USB 2.0 support ära keelata.
 
olavsu1 08. september 2007, kl 19.34
kus täpsemalt asud. kui suur see andmehulk on mis vajab säilitamist?

http://n6ges.dyndns.org/modules.php?name=meist

seal olevate kastidega saab mulle kirju saata
 
püsti hädas 10. september 2007, kl 09.03
Tere taas! Olin vahepeal ilma arvutita ja ei pääsenud sellest asjaolust johtuvalt ka netti. Tänan teid hüva nõu eest ja abi pakkumast! Leidsin vahepeal abistaja ja täna või homme peaksin arvuti kätte saama. Oligi kõvaketas omadega õhtul. Õnneks enamuse andmetest sai vist päästa.
Armsad inimesed, tehke oma tähtsamatest asjadest ikka varukoopiaid! Mina nüüd omajagu targem :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!