Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Natuke nodi pakkuda
 
Lo 10. september 2007, kl 12.04
Müüks sümboolse tasu eest 2 arvutit, kuvari, 2 klaviatuuri ja ühe kuvari- kõik kasutatud.
 
bigfoot 10. september 2007, kl 16.29
Ära Sa jumalapärast meile reeda, millise konfiguratsiooniga arvuteid & milliste näitajatega kuvareid Sa yritad myya . . .;)
 
irf 10. september 2007, kl 23.21
kui nii kirjutatakse, siis järelikult tegemist 386 v 486-tega
:))
 
bigfoot 11. september 2007, kl 05.07
Noh, yhe töökorras & rainbow runneriga matrox g400 majutamisex sobiva Pentiumi ma võtax heameelega yles sobiva hinna (umbes 6 õlut) eest. (Rainbow runner on siiamaani mu elu parima pildiga, mugavaim telekas. Ma olen peaaegu pime ka;) )

486 olex umbes 2 õlut. Sellega võix mängida neid antiikseid pinballe, millega dosbox hästi hakkama ei saa. Mul olex sihukese jaox klient täitsa olemas. Ain't graafika peax oma aja kohta kõva olema.

386 . . . lutsu visata? Paberihoidjax, kui on lauapealne mudel? Disainielemendina, kui koost lahti võtta & dekoratiivselt mööda seinu laotada?

Teemaalgataja lihtsalt meenutas mulle inimesi, kes mulle helistasid, et neil on vaja faili, aga nad ei saa seda lahti.
-- Millega te seda avada yritate? kysin mina.
-- Meil on see maikrosohvt! kostab torust vastusex.
Väga tore! Aga meil on see samsung! Köögis on samsungi veekeetja & elutoas samsungi telekas! Huvitav, kummaga ma peaxin konservi avama?;)
 
Lo 11. september 2007, kl 08.57
Oijah-ma tõepoolest arvutialal samal tasemel, kui bigfooti kirjeldatud klient st. ei tea neist mõhkugi.
Kui keegiütleks kus kohast ma arvutitel need parameetrid leian, siis vast oskaks miskit siia ka kirja panna( klaviatuuril ikka klõbistada oskan- numreid ja tähti ka tunnen).
 
bigfoot 11. september 2007, kl 16.27
Paned arvuti tööle, teed my computeri peal paremklõpsu, võtad properties, arvuti ytleb Sulle oma põhilised parameetrid. Eeldusel, et tegu on mõne mittekiviaegse masina & windows-tyypi opsysteemiga. Kõige tähtsam näitaja on protsessor.

Kuvaritel on kuskil tagumiku peal tavaliselt silt, mis ytleb, kellega tegu. Oluline on, kas CRT (see jurakas) või LCD (see õhuke), mitu tolli, kes tootis.

Oma kasutatud klaviatuurid pane heaga kapi otsa seisma, kui neid on vähegi võimalik Sinu praeguse arvuti taha yhendada -- kui Sa yhel hilisõhtul hirmus olulist kirja koostades kogemata tulise tee ymber ajad, saad aru, mix see hea oli;)
 
c 12. september 2007, kl 18.35
kus arvutid asuvad
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!