Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Printer hull?
 
appikene 13. september 2007, kl 18.36
No tõepoolest ei saa aru, mis viga? Soovin printida asju, mille olen ennem copinud Wordi või Excelisse. Prindib mõtlematult mitu lehte...ja kiri vaid ülemises ääres sodi-podi...igasugused tähed, nagu oleksin miskit symbolitest võtnud. Osab keegi aidata? Kahju on... mis ette võtta?
 
? 13. september 2007, kl 19.01
Mis eelvaates näitab?
 
Jajaa 13. september 2007, kl 19.10
itimees appi
 
Printija 13. september 2007, kl 19.14
Aga enne print nupu vajutamist vaata, mis on kirjas printimis aknas ja määra sealt mitu lehte tahad trükkida ja kindlasti vaata ka eelvaadet, et kas oled sellise tulemusega rahul.
Selleks, et printimisakent ette saada vali file...Print. Mitte otse ülalt äärelt printnuppu.
 
Jajaah 13. september 2007, kl 19.15
:) Printer teeb täpselt seda, mida tal teha palutakse viga võib olla kuvari ja toolivahelises tihendis.
 
appikene 13. september 2007, kl 21.09
olen kõike proovinud, praegu ta kah mul välja lülitatud. Ei saa aru, kuidas nii ruttu see jama lahti läks? Ja see nii, et iga natukese aja tagant prindib paar lehte korraga, ei tea tõesti. Olnegi pannus file ja print... Proovin uuesti.
 
Printija 14. september 2007, kl 08.52
Kui võtad lahti sellise koha...Start....Printers and Faxes... ja siis sealt otsid üles selle printeri, mis jamab siis vaata... tal peab mälus miskit olema.... kustuta sealt kõik ära ... ja alusta siis kõike otsast.
Võid muidugist uurida veel propertisest seadistusi ...et kas kõik on ikka normaalne ... vajadusel võib taastada ka tehase seaded.

Päikest
 
appikene 14. september 2007, kl 18.53
issakene, kui keeruline. Vaatasin küll, kuid proovin siis uuesti. Sga kuidas ta muutuda sai? Enne tegi normaalselt tööd?
Aga äkki ei taha ta kasutatud paberit?
 
kribla 14. september 2007, kl 19.46
kui enne oli kõik ok, siis on paar võimalust
vaata, kas see juhe, mis läheb trükkalist arvutise, eriti, kui tegu on LPT juhtmega (ots lai lapik), oleks korralikult järgi
kui on, siis proovi lihtsalt trükkida mingi suva proovi leht wordist näiteks, lööd mingi sõna lause sisse, ei kopeeri ega kleebi ja proovid seda trükkida, kui see ok, siis jama selle tekstiga, mis sa kleebid, trükkal ei tarvitse seda encodingut toetada
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!