Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
korrusmaja v starman
 
kumb kiirem 16. september 2007, kl 15.55
Äkki seletate. Ajud juba sassis. Mitte, et kumb on parem, vaid, et kumb on kiirem. Panin üleslaadimise ja allalaadimise

Korrusmaja üles 1 Mbit/s alla 4 Mbit/s
Starman üles 250 kb/s alla 2 Mb/s

Kas on nii, et Elion peaks olema 4* kiirem.
 
Rem 16. september 2007, kl 16.50
Võta Elisa.. 1 alla ja 5 - 15 üles ja odav on kah ....ja muresi enam pole
 
vastaja 16. september 2007, kl 16.59
elion 4x kiirem!
starman täiesti saast eriti veel et ta nii aeglane ka..
ja elionil ikka kvaliteet, mitte nagu starman vahepeal kaob nett 2ra vms...
kindlasti soovitaks elioni!
 
uus ja uhke omanik:( 16. september 2007, kl 17.09
Nii oligi: enne oli Starman, liitusin Elioni korrusmajaga ja päevapealt hakkasid jamad, mida enne ei olnud: videosid enam vaadata ei saa ja nett katkeb või 10* õhtu jooksul, ja vastust neilt oota ikka 2 nädalat.
 
reggie 16. september 2007, kl 17.13
tee endale selgeks, mida sa üldse panna saad. Need kiirused ei oma tavakasutajale suurt tähtsust(kuigi elioni digitv 12 mega alla on muusika kyll:) Kasutasin enne kolimist kaks aastat Starmani, ei mingit probleemi, vist üks kord oli katkestus, samas elioni saastal on kombeks ennast reklaamida kui kvaliteetse tootena aga see on nüüd kyll viimane asi, mida nad pakuvad. Elisa ühendus on kahtlemata kõige kiirem. .kui sa leiad muidugi koha, kus seda rakendada.
 
olavsu1 16. september 2007, kl 19.51
eestis on need ühendused kõik kuskil kiviajas, ITC loengul kuulsin sellest. pidi olema kuskilt mahamonteeritud vananenud tehnika millega teenust tehakse.

elioni korrusmaja on kiirem kui kõik teised elioni tooted. vähemalt nii mulle väideti. kõik teised on aeglasemad kuna neis puudub konkurents ja milleks siis neid arendada, öleldi.

nii et kui on soov teha kvaliteetset interneti teenust, siis kolige aasiasse seal on netiühendused kõige kiiremad ja soodsamad ka. midagi vähemat kui fiiberoptiline tuppa ei tooda.
 
!?!?!?! 18. september 2007, kl 13.19
Korrusmaja ühendus on ju jagatud mitme korteri peale. Seega kui hetkel netis 10 inimest, siis jagatakse see kiirus 10 inimese peale. Ja siis ei jää sellest 4st mb midagi järgi. Võibolla ma valesti aru saanud millestki.
Endal starmani kodu kolmikpakett
Allalaadimise kiirus kuni - 4 Mbit/s
Üleslaadimise kiirus kuni - 350 kbit/s
Pole katkestusi ja mingeid jamasi. Rahul.
 
paks kass 18. september 2007, kl 13.21
no 250 kb/s üles ikka poob küll väga haledalt, kui sul midagi peale netipanga külastamise ja foorumites lobisemise plaanis on. kaugtööks see näiteks kuidagi ei sobi.

ja olavsul, see pidi ikka eriline idu olema, kes sulle väitis, et elioni korrusmaja on kiirem kui nende 3x suuremat kiirust võimaldav kodulahendus. teinekord ära kuula iga tolvanit suu ammuli ja mõtle oma peaga ka natuke.

minu enda kogemustest igastahes hiljuti minu täielikust tavakasutajast tädi oli sunnitud loobuma elioni ühendusest, mida ta oli üritanud kasutada ca aasta ja vahetas selle starmani vastu, sest elioniga oli pidevalt probleeme. sestpeale, kui uus ühendus toimima hakkas, ta pole igatahes mind enam keset magusat puhkepäeva oma "internet ei tööta" halaga seganud. ka omal ajal, kui kasutasin starmani ühendust, mäletan, et planeerimata katkestusi esines vist 2 aasta jooksul 1 kord.

et nendes piirkondades, kus starmanil ei ole probleeme, tavaliselt jääbki ühendus stabiilselt probleemivabaks. kui kusagil on probleeme (küsi naabrite käest) siis seal jäädki lahendust ootama, arvatavasti...
 
Elena 18. september 2007, kl 16.53
Nõus Paksu Kassiga - vahetasin ka oma Elioni korrusmaja paketi Elisa vastu, kuna ei suutnud seda enam taluda. Ülepäeva olid jamad selle nende ühendusega - ei toimi üldse, super-mega-hüperaeglane jne. Lõpuks viskas üle ja vahetasin ära - enam probleeme ei ole.
 
olavsu1 19. september 2007, kl 12.23
mina vaatan internetiühendusel rohkem ülespidi kiirust. ja korrusmajal pidi see olema 4M

see idu kes nii väitis oli mingi elioni asjamees.

hetkel on kodu3 ülspidi kiirus miski 512kbit/s....1Mbit/s, alla siis 0bit/s....12Mbit/s

ülespidi kiirus võiks ikka suurem olla.

ei jõuagi vist ära oodata millal siin aasia tasemele jõutakse

https://asahi-net.jp/en/service/withflets/home_e.html
see mulle meeldib. ainult 613 EEK kuus
ODAVAM kui elion KIIREM kui elion. elion küsis ainuüksi 20Mbit ühenduse eest 20000EEK kuus. Asahi annab 613EEK eest 100Mbit sümmeetrilist+TV+telefon.

/tahan jaapanisse. mõtleb välja kuidas saab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!