Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
wifi ruuteri seadistamisest ?
 
martina 18. september 2007, kl 21.16
olemas wifi võrgukaart, wifi ruuter ja püsiühendus, aga ei oska seda kõike koos toimima saada - saan aru, et ruuter vaja kuidagi seadistada, aga juhendit pole ja ise ei oska kuskilt alustada (totu olen selle koha pealt, tean isegi ja häbenen niikuinii..) või on see tõesti keerulisemat sorti ettevõtmine, mis eeldab asjatundja sekkumist?
 
vastaja 18. september 2007, kl 21.22
mm..
mis ruuteriga täpselt tegu?
tootekood vaadage ka kindlasti...
kui on näiteks lynksis Wrt54Gs
siis panen selle googlisse otsingusse
lynksis Wrt54Gs Manual
siis sealt vaatategi
 
ylo 19. september 2007, kl 10.37
http://www.wifi.ee/foorum2/
 
Leo 21. september 2007, kl 14.32
Ruuterit saad seadistada näiteks veebi brauseri abil (IE, Firefox jm). Toksid aadressi reale ruuteri IP aadressi (suure tõenäosusega on see 192.168.0.1, aga vahel on ka midagi muud, sõltub firmast) ja muudkui konfid! Starmani puhul ei ole suurt midagi teha - cable connection, Elioni puhul on viimaks vaja ka kasutajanimi/parool sinna kirja panna. Siis see wifi. Annad oma võrgule nime, valid krüpteerimisalgoritmi. See vali WPA või WPA2, ja pane parrol. Hiljem siis kasutad seda parooli juba oma arvutis, kui ühenduse lood. Lühidalt kõik, helista kui hätta jääd!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!