Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
bluetoothiga allatõmbamine
 
tintsu 18. september 2007, kl 22.58
Mure selline,et ostsin hiljuti bluetooth seadme mis ühendab minu mobiiltel.Nokia 6125 lauaarvutiga.Mobiiltelefonist arvutisse ma oskan fotosid ja muusikat saata,kuid vastupidi mitte.Kui soovin arvutist fotot või muusikat oma moblasse,siis ütleb et viga faili kopeerimisel.Milles võib viga olla,või soovitud faili peab enne kuhugi kausta panema? Teid ette tänades tintsu
 
uhhuu 19. september 2007, kl 00.23
võib-olla on sul arvutis failid teise laiendiga,kui need mida telefon vastu suudab võtta?Sel juhul tuleb sul nad ümber konvertida sobivasse formaati.Ja teine võimalus,sa pead looma destination folderi(sihtkoha kaust)telefoni enda mällu,siis teab tarkvara kuhu faile kopeerida.
 
reggie 19. september 2007, kl 07.44
No kia kodulehelt peaksid alla tirima antud telefonile mõeldud softi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!