Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
arvuti aeglane
 
mina 19. september 2007, kl 11.46
kas teil ka selline tunne, et "tänu" uuele msn live messengerile on arvuti aeglasemaks muutunud? pidevalt on sisselülitamine takistatud, sest msn ei avane korralikult. sisselogimisel aaga jookseb arvuti hoopis kinni - ka seda on juhtunud.

kas viga minu arvutis?
 
reggie 19. september 2007, kl 12.22
No msn pole kyll süüdi jah. Rammi vähe tõenäoliselt. Teine variant on pahaline. Ja kolmandaks ei pea see uus ega vana msn alguses kohe käivituma kui sa just ei soovi.
 
iti 19. september 2007, kl 21.08
Viimase aasta trend on olnud selline, et kui aasta tagasi võis xp töötada veel üsna normaalselt 256 Mb põhimäluga, siis täna millegipärast sellise mäluga arvutid sisuliselt surevad, mitte ei tööta. Täna peaks xp arvutil olema VÄHEMALT 512 Mb põhimälu, parem siiski 1 GB põhimälu. Naljakas on muidugi see, et mul on olemas mõne aasta taguseid arvutikloone, mis tollal töötasid kiiresti, aga kui täna viskan mõnele tolleagsele masinale selle vana klooni peale, siis see arvuti ei tööta enam sama kiiresti kui vanasti. Tundub, et tarkvarasse on programmeeritud miski ajas süvenev tühikargamise funktsioon juba algselt sisse.
 
olavsu1 19. september 2007, kl 22.00
ma usun seda et siin ei ole arvutit tükil ajal puhastatud ja registrisse on jäänud palju pahna.
ka varjatud pahavara on üks põhjus miks masinad aeglaseks muutuvad.
millal sa viimati internet temporay pahna kustutasid?
 
A 20. september 2007, kl 00.10
cccleaner on üks tasuta programm, millega puhastada ummistunud registreid ja muud pahna. Siiamaani ei kuulda olnud, et see mdagi paha kaasa toob, kuigi ettevaatlikuks peaks tegema see, et seda tasuta pakutakse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!