Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
brauser ei avane
 
DU 25. oktoober 2008, kl 15.21
Mingil hetkel ei tule mul enam mozilla ette, aken ei tule lahti ja kõik. Task manageris näitab, et exe jookseb (kui see midagi näitab, ma ei tea). mida teha?
 
olavsu1 25. oktoober 2008, kl 16.25
tapa se exe sealt ja reboodi masin.
 
DU 25. oktoober 2008, kl 21.18
Panen silmad kinni ja küsin ikka: mida see tähendab ja kuidas tehakse?
 
Tõlkeabi! 25. oktoober 2008, kl 21.47
Mina saan aru, et teed selle exe task manageris aktiivseks ja vajutad end task. Siis ta võib veel visata ette mingi akna, et not responding, paned end now. No ja reboot on eesti keeles taaskäivitus, st lülitad oma compu välja ja uuesti sisse.
 
DU 25. oktoober 2008, kl 21.52
ehk teisisõnu teen restardi. Olen teinud, ei aita.
 
Tõlkeabi 25. oktoober 2008, kl 21.58
Üldiselt olen mina ka igasugu selliste asjadega hädas olnud, nt ükskord ei avanenud mul sõnaraamatud, st tänapäeval tuleb sõnaraamatuga ju CD kaasa, installisin ära, käima ei lähe... Ja nii mitme asjaga. Ka exe näitas et jooksis. Aga selle vastu aitas CCleaneri installimine, kahjuks linki pole praegu aega otsida, löö googlesse. See koristab su arvutist igasugu maha võetud progr. sabasid ja muud sodi mida vaja pole. Esimene kord puhastades oli sodi kogus muidugi hiiglaslik. Aga pärast: sõnaraamatud töötasid ludinal! Ja muideks, ccleaner küsib mingil hetkel, kas tahad registrist varukoopia teha, sellele vasta jessss, siis on turvaline, et ta ei kustuta oma robotajuga ära midagi vajalikku. Ehkki minul pole seda backuppi veel vaja läinud... ptüi.ptüi.ptüi
 
DU 25. oktoober 2008, kl 22.05
Kulla tõlkeabi, ole sa tuhandest tänatud. Hakkan juhenduste järgi tegutsema.
Pole mul olnud vaja arvutit näppida, seda tehti kõik minu jaoks ära, aga nüüd pean ise hakkama saama.
Mõtlesin, et äkki sodis uus viirusetõrje asjad segamini ja rookis ka vajaliku välja. Tegin cleaupi ja defragmentatsiooni kah ära. Olen nii harjunud mozillat kasutama, et ilma hakkama ei saa :).
Muide, ise kasutan neti sõnaraamatuid, aga inglise keelega on lihtne.
 
DU 25. oktoober 2008, kl 22.25
Nuta või naera, ei aita.
 
. 25. oktoober 2008, kl 23.27
aga mine add.remove programs (võid ka ccleaneris seda teha vist). eemalda mozilla, lae netist uus alla ja installi uuesti. ehk see aitaks?!
 
Tõlkeabi 26. oktoober 2008, kl 00.07
See võib aidata küll! :) Mozillat kindlasti vahepeal uuendatud ka...
Muide, mis puutub sõnaraamatutesse, siis netisõnaraamatud on minu jaoks juba liiga lahjad, seal vähe sõnu ja vähe tähendusi, mul inglise-inglise vaja ka jne :)
 
DU 26. oktoober 2008, kl 12.13
Tänan, et kõigiti püüdsite minu mures aidata. Püüdsin rebase sabapidi kinni. Probleem oli selles, et minu Firefoxi profile oli korrumpeerunud ja lubas ainult read only võimalust, mida ma ka ei teinud. Kustutasin selle, kaotsin mõned seadistused ja järjehoidjad, aga see selleks.

Tõlkeabile: ilmselt tead isegi neid parimaid võimalusi, nt mina hoian töötegemisel pidevalt lahti kahte sõnaraamatut:
http://enet.animato.ee/ ja
http://www.thefreedictionary.com/, millest üldiselt piisab, kui ei ole tegemist väga spetsiifilise sõnavaraga.
 
Arvutiaru 05. juuli 2023, kl 13.26
https://digi.geenius.ee/blogi/zonei-blogi/milliseid-brauserid-muudavad-veebis-surfamise-ohutumaks-ja-milliseid-tasub-valtida

https://www.softpedia.com/catList/29,1,3,0,1.html
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!