Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Ei saa faili lahtipakkimisega hakkama...
 
K. 05. jaanuar 2009, kl 11.27
Probleem siis selline, et vaja üks .rar fail lahti pakkida, aga kohe kuidagi ei õnnestu...Lähen WinRar´i, panen extract ja kõik paistab korras olevat, see märge ilmub ekraanie, nagu pakiks lahti ja siis lihtsalt enam mitte midagi ei juhtu...Mingit veateadet ega midagi ei näita, lihtsalt poole pealt jääb katki ja ei tee mitte midagi. Panin siis extract to folder, siis nagu susib midagi natuke aega, aga kui üritan siis faili seal folderis avada, tuleb ette kiri "C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\mscorwks. dlllcould not be loaded".
Fail ise ei ole vigane, kuna teises arvutis pole lahtipakkimisega mingit probleemi, töötab kenasti...

Äkki mõni targem inimene oskaks aidata? Kuidas see fail siis lahi saada? Oleksin abi eest väga väga tänulik!
 
galita 05. jaanuar 2009, kl 13.16
WinRar-i kohta ei oska ma midagi öelda. Ise kasutan rar failide lahti pakkimiseks 7-Zip. See on tasuta tarkvara ja temaga saab ka suuremahulisi rar faile lahti pakkida, nagu näiteks filme. Kunagi kasutasin ExtractNow nimelist tarkvara rar filide lahti pakkimiseks, aga see proge ei tahtnud suuremahulis faili lahti pakkida. Äkki on WinRar-iga sama asi, et suurte failide lahti pakkimisel tekkivad probleemid?
 
- 05. jaanuar 2009, kl 16.11
framework v.1.1 jubin on installimata äkitse? tegelt on neid tervenisti 3 tükki, lae alla, äkki aitab. ehk siis lahtipakitavat tarkvara toetav struktuur. osa vidinaid eip taha töötada ilma selleta. http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?FamilyId=262D25E3-F589-4842-8157-034D1E7CF3A3&displaylang=en
 
galita 05. jaanuar 2009, kl 17.35
Kui vaja uuem framework alla laadida, siis tavaliselt saadab arvuti selle kohta teate, kuhu klikkides saab uuemat versiooni kohe alla laadima hakata. CDBurnerXP on frameworki suhtes nõudlik. Enne frameworki alla laadimist peaks ehk järele vaatama, milline versioon arvutis on. Mul on näiteks 3 ja saab kõik asjad aetud.
 
K. 05. jaanuar 2009, kl 19.29
Oligi frameworkis uba, laadisin selle arvutisse ja nüüd sain kohe faili lahti. Suur suur tänu vastajaile, ma ise mässasin sellega päev läbi ja mitte ei saanud hakkama :)

Head uut aastat!
 
olavsu1 05. jaanuar 2009, kl 21.37
huvitav mis ajast winrar lolliks tehtud on? see oli ikka lollikindel asi ja sai kõikide arhiividega hakkama ning kolmandaid pluginaid a La framework ei vajanud.
 
Pakk 18. detsember 2022, kl 16.52
https://extract.me
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!