Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Internetiühendus Maarjamäel
 
Vanaema 30. jaanuar 2009, kl 21.08
Tahan aidata üht noort meest, aga pole ise piisavalt pädev. Siin targad koos, ehk aitate. Milline firma pakub internetti Maarjamäe eramajades? Milline oleks soodsaim võimalus, kui erilist kiirust vaja pole? Ise elan teises linna otsas ja maksan STVle mingi 250 teleka ja arvuti eest, modemi ostsin kohe välja. Poiss tahab tegelikult läpakat, millega saaks ka näit sõbra juurde külla minna, mis on selle eelised ja puudused? Näit mu tuttav Mähel ütleb, et kui tema netis mingeid pilte avab, siis kohe raha kukub nii et kõliseb:-( Ja see on ju ka jama variant et kui netis oled siis telefon annab kinnitooni. Et kuidas ta saaks kõige odavamalt normaalse läpaka (või siis lauaarvuti) ning parima netiühenduse? Tänud ette!
 
olavsu1 30. jaanuar 2009, kl 21.32
kui seal majas on tavatelefon olemas. siis saab kodulahendusega.

http://www.elion.ee/kodulahendus

läpakas tuleks siis valida wifi kaardiga. mõni vaba wifiala peaks seal ikka olema.


_Näit mu tuttav Mähel ütleb, et kui tema netis mingeid pilte avab, siis kohe raha kukub nii et kõliseb:-( Ja see on ju ka jama variant et kui netis oled siis telefon annab kinnitooni._

kesse kasutab püsiühenduste ajastul sissehelistamist modemiga?

samas kõuetaat http://www.kou.ee/index.php?id=75 pakub ka et peaks saama.

kõik oleneb sellest palju saate kulutada.
 
vanaema 31. jaanuar 2009, kl 09.34
ei, see Mähel on vist mobiili kaudu kuidagi....
kas wifiga probleeme ei tule, et kord on internet ja kord jälle pole. ma ise olen STV-ga peaaegu probleemideta:-)
 
galita 31. jaanuar 2009, kl 13.13
Mobiilifirmade netiühendust kasutades oleneb kõik sellest, millist netiühenduse paketti kasutada, muidu tuleb maksta kasutatud megabaitide eest ja see on päris kallis. Minu teada on praegu ainult Elisal kogu Eestit kattev kiire netiühendus, teistel mobiilifirmadel tuleb paljudes kohtades, eriti maal GPRS ühendusega leppida, kuid GPRS on nii aeglane, et kaob ära igusugune soov netis surfata. Kui on plaanis tihti läpakaga ringi liikuda, siis ise valiksin Kõu. Aga eks mobiilifirmad arenda ka oma internetiteenuseid. Kõuga peab ostma lisaseadme netiühenduse kasutamiseks, aga mobiilifirmade internetti kasutades, saab ka mobiili modemina kasutada, kui ei raatsi modemi peale raha kulutada.
 
milena 01. veebruar 2009, kl 22.19
Kõu eelis võrreldes mobiilse internetiga on piiramatu maht.
osad m-interneti paketid on küll nö piiramatu mahuga, aga kusagil on väikeses kirjas tavaliselt märge- mõistliku kasutamise korral. Kui seda mahtu ületada, siis võib ikka väga-väga suure arve saada.
vähemalt mõni aeg tagasi oli see niimoodi, aga vaevalt see muutunud on.

seega eelista Kõud m-internetile.
 
Eestlaste nutumüür 04. juuni 2023, kl 16.15
https://www.google.ee/maps/@59.4567339,24.8110122,3a,75y,112.31h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1sNxkB9onIJVhvtGaPcWwC0A!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!