Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
faili lahti pakkimine
 
kopp 07. märts 2009, kl 16.06
mulle saadeti pakitud zip fail piltidega, aga ma ei oska kuidagi seda lahti pakkida, mingi winzipi ma installisin endale, aga tõesti ma olenseal kõike nuppe vist juba läbi proovinud, kuskilt ei leia oma pilte lahtipakituna. kuidas see käib? teab keegi?
 
Teadja 07. märts 2009, kl 16.13
Kui sellel kokku pakitud failil teha hiirega parem klõps, siis avanenud menüüs on äkki valikud Extract või midagi sellist? Kasuta neid valikuid.
 
kopp 07. märts 2009, kl 16.21
tegin nii ja nätas, et extract kuhugi kausta. saan aru, et seal peaksidki siis pildid olema? mul on aga selles kaustas ikka see winzip fail. ma olen vist väga juhe ikka
 
Teadja 07. märts 2009, kl 16.41
Võibolla pakkija pakkis kaks korda. Ehk siis pakkis 1 kord ja siis selle sama faili pakkis veel teist korda. Nüüd see fail, mis esimese pakkimisega välja tuli, paki see fail ka lahtki.
 
galita 07. märts 2009, kl 18.36
Zip failide lahti pakkimiseks pole eraldi progammi vaja installida, windows suudab ise zip faili lahti pakkida. Kõigepealt salvesta sulle saadetud zip fail My Documents kausta. Nüüd tee sellel zip faili paremklikk ning vali Extract All ja peale seda pakibki windows su zip faili lahti samasse (My Documents) kausta. Fail on täpselt sama nimega, ainult tal ei ole enam seda joont ümber, mis on lahti pakkimata failil. Nüüd tee lahit pakitud failil, faili avamiseks 2 klikki või tee 1 paremklikk ning vali Open.
 
kopp 07. märts 2009, kl 20.38
sain lõpuks, tänud :D
 
Pakk 18. detsember 2022, kl 16.48
https://extract.me
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!