Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
wifi
 
Reha 04. aprill 2009, kl 21.33
Elan Tallinnas, Kristiines, pisikeses kortermajas. Tahaksin koju wifit, aga ei tea, millist teenusepakkujat valida. Wifit on vaja a la meilide vaatamiseks ja netis surfamiseks, nii et ei pea väga kiire ega mahukas olema.

Palun soovitage pakkujaid, kellega teil endal on head kogemused. Väga abiks oleks ka, kui kirjutaksite, millist paketti ja mis hinnaga kasutate.

Ette tänades
 
Teadja 04. aprill 2009, kl 21.52
Mida sa wifi all silmas pead? Et saad igas eesti nurgas Internetti kasutada? Või soovid vaid omas kodus kasutada? Esimese lahenduse võiksid unustada ja võimalusel teist kasutada. Vaata siia: http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?f=67&i=23703&t=23677
 
Reha 06. aprill 2009, kl 10.40
Wifi all pean silmas kodust wifit. Meil on kodus 2 läpakat ja juhtme otsas olla tundub ebamugav.

Olen vahepeal helistanud erinevatele teenusepakkujatele (leidsin aadressid http://wiki.wifi.ee/index.php?title=ISP-d_Eestis)ja teada saanud järgmist:
*Starman - pole ühendust meie majja, võib-olla kunagi tuleb, aga enne ei olen võimalik nende teenuseid kasutada;
* Telset - ei teeninda meie piirkonda (Kristiine);
* STV - ainult koos kaabelTV-ga, kuid mul ei ole TVd ja eriti ei taha ka;
*KÕU - tundub väga kallis ja lugedes Teadja kommentaare, tundub mõtetu

Uurin edasi Elisa, Elioni ja Tele2 võimalusi.
 
vihjeks 06. aprill 2009, kl 10.53
Elisa puhul saad kõigi pereliikmete mobiiltelefonid panna perepaketti, millega saad korraliku interneti-püsiühenduse ja wifi kauba peale praktiliselt tasuta. Juhul kui pere moblaarve on mingi 300 või 500 krooni kõigil kokku.
 
Teadja 06. aprill 2009, kl 11.09
Kui sul kodus internet olemas juba, siis pole vaja sul teenusepakkujat vaja vahetada. Osta poest wifi-ruuter ja see pane nö läpaka asemele. Kindlasti tahab see ka seadistamist.

Väike joonis:
INTERNET--kaabel--MODEM/RUUTER--kaabel--wifi-ruuter--wifi--läpakas
 
Reha 06. aprill 2009, kl 11.46
Mobiilipaketi koha pealt peaksime elukaaslasega kõigepealt tööandjatega rääkima, sest mõlemal töömoblad ja tööandjate poolt valitud paketid (elukaaslasel on mingi selline pakett, et neil on firmasisesed kõned tasuta vms).

Teadja - mul ei ole kodus interneti olemas. Otsin praegu teenusepakkujat, kelle käest saaks internetiteenust osta ja sobiva hinna korral ka wifi ruuteri rentida.
 
WIFI.. 30. juuli 2023, kl 12.31
https://et.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!