Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
google tõlkija
 
k 09. juuni 2009, kl 14.43
kust saab seda tõmmata kuulsin kuskilt et olemas selline asi,mis näiteks venekeelse lehe eestikeelseks tõgib????
palun targemad aidake!!!!
 
ha ha 09. juuni 2009, kl 15.11
http://translate.google.ee/
 
Teadja 09. juuni 2009, kl 15.18
Sellist asja, nagu sina kirjeldad siin, pole vist olemas. Võhemalt alla laetavat versiooni mina küll ei tea. Küll aga on olemas http://translate.google.com/, kus saad ka soovitud teksti soovitud keelde tõlkida. Aga arvesta sellega, et see pole kuigi täpne. Tõlgib vigaselt.

Lisaks googles midagi otsides on otsingu tulemuste taga valik "translate this page" või muud sellist. Sellele vajutades tõlgib lehekülje inglise keelde. Võib-olla saab ka teise keelde. Ei tea, pole uurinud. Mina inglise keelega täiesti rahul.

Võimalik, et on isegi veel midagi, millest mina teadlik pole. Mul lihtsalt pole nende järele vajadust.
 
Teadja 09. juuni 2009, kl 15.25
Parandus. :) Uurisin tegelt hetke veel ja sellest translate.google.com'ist saab ka suvalisi veebilehti valikus antud keeltesse tõlkida. Ehk ka eesti keelde. Selleks vali seal üleval "Text and Web". Sinna sisestad tõlkimist sooviva koduka aadress. Ja all vali keel, mis keelde tõlkida tahad.
 
galita 09. juuni 2009, kl 15.42
Inglise keelest vene keelde tõlkimiseks on olemas arvutisse installitav programm, mis tõlgib terveid lehekülgi, kuid ei ole kuulnud programmist mis inglise keelest eesti keelde terveid veebilehti tõlgiks ja sellise proge järele ei olegi vajadust, sest google aitab tõlkimisel, nagu juba Teadja kirjutas. See tõlge on küll kummaline, kuid kuidagi moodi on sellest võimalik ikka aru saada. Kui kasutad google otsingut, siis on paljude pakutavate veebilehtede järel siniselt kiri: Tõlgi see leht. Kui sa klikid sellel, siis tõlgitakse leht automaatselt inglise keelest eesti keelde. Kui avad www.google.ee lehe, siis kliki "keele tööriistad" peal ning avaneb leht, kus saad kopeerida teksti, mida sa tõlkida tahad, kasti ning valida mis keelde tõlkida tahad. Kui tahad tervet veebilehte tõlkida, siis selleks on eraldi kast, kuhu tuleb kopeerida veebilehe aadress. Enne kustuta ainult seal kastis olev http ära, sest muidu tleb kopeerides 2 korda http ja google ei saa aru, mis veebilehte ta tõlkima peab.
 
ha ha 09. juuni 2009, kl 15.47
teile meeldib pikalt seletada irw
 
teadmatu 09. juuni 2009, kl 16.08
eesti keelde tõlkiv brauser "TõBras"
http://veiko.blogspot.com/2004/07/tlkiv-brauser-tbras-ja-arvutisnastik.html kvaliteet ei olnud (kolm kuud tagasi) suurt parem. proovida tasub
 
Tõlkur 18. märts 2021, kl 14.43
https://translate.google.com
https://www.translate2018.eu/#/text
https://translate.yandex.com
https://www.bing.com/translator
https://neurotolge.ee
 
Tõlkur 15. august 2021, kl 20.09
https://translate.google.com
https://www.translate2018.eu/#/text
https://translate.yandex.com
https://www.online-translator.com/translation
https://www.bing.com/translator
https://neurotolge.ee
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!