Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
vajan abi
 
mingiasi 27. mai 2010, kl 13.31
Tere!
Kas keegi oskaks seletada kuidas saab microsoft wordis teha sellist kulutus kus alla oleks ära tõmmatav numbi riba.
Ma looda et on arusaadav.
 
Fucs 27. mai 2010, kl 14.52
Jaa. Eks lootus sureb viimasena.
 
Vunts 27. mai 2010, kl 15.07
Kui nüit järgmisell aasstall jällle kolli läät siis prroovi see 2 klass ikkagist ära lõppetada. Seall õppetatasse kirjudama ja puha,siss kirrjuda siiia uuuesti.
 
isaignim 27. mai 2010, kl 16.06
Eks Wordiga saab teha igasuguseid asju ja eks on muid programme, millega saab teha veel vingemaid asju.
Kirjelda täpsemalt, mis asja sa tahad teha?
Kuhu ja kellele tahad seda välja panna?
Mis asi on "ära tõmmatav numbririba"?
Kuidasmoodi tõmmatav?
Milline rida?
Kuidas numbrid peavad paiknbema?

Vuntsi ei maksa tähele panna. Vunts iriseb niisama ja ei räägi kunagi midagi mõistlikku. Küllap ta saab oma naise käest regulaarselt peksa ja käib siis siin naistekas jauramas.
Talle ei tule pähegi, et võibolla on tegemist välismaalasega või vene inimesega.
 
Vunts 27. mai 2010, kl 16.18
Kallis 112/jahh/jep/galita, see inime tahab teha ära rebitavate lipikutega mingit kuulutust mida saaks kleepida kuskile. Aga kes võtab sellist kuulutust tõsiselt kui sellelgi on sama kirjaoskuse tase, mis siingi? Vahet pole kas väljamaalane, vene inimene või totaalselt kirjaoskamatu. Teadmiseks veel sulle, et väljamaalased olenevalt emakeelest kirjutavad teistmoodi ja venelastel on lauseehitus teistsugune. Järele jääb see kolmas variant.
 
112 27. mai 2010, kl 17.03
Vunts, isagnim nime all kirjutaja ei olnud mina:)
Kui sa ikka ise pidevalt tüli norid, siis ei tasu imestada selle üle, miks sa nii ebapopulaarne oled.
 
isagnim 27. mai 2010, kl 17.31
Uskumatu, aga ka Vunts suudab vahest midagi mõistlikku öelda. Ikkagi inimene.
Ei tulnud selle pealegi, et keegi selliseid kuulutusi teeb - pole neid enam ammu näinud. Tõttöelda polegi neid eriti näinud.
Aga kui on inimesi, kes neid loevad, siis miks ka mitte.

Järgnev õpetus on läbi proovitud MS Office versiooniga 2003. Kui sul on midagi teistmoodi, midagi ei õnnestu, siis kirjuta täpselt, mis ei õnnestu ja pane oma Word-i versioon ka kirja. Versiooni näed kui klõpsad menüüst "Help / About Microsoft Word"
Siis teeme juhendi veidi ringi ja küllap saab selle ka käima.

1. Pane Word käima ja kirjuta oma kuulutus. Võid esialgu katsetamiseks ükskõik, mida kirjutada - pärast saab ju muuta.

2. Tee mõned reavahetused oma kuulutuse alla ja lisa sinna tabel.
Tabeli lisamiseks klõpsa menüüst "Table / Insert / Table"

3. Avaneb vorm, kus pead määrama ridade arvu ja veergude arvu.
Tabeli ridade arvuks(number of rows) määra 1
Tabeli veergude arvuks(number of columns) määra numbrite arv. No näiteks 20
Ja vajuta Ok nuppu.

3. Sellesse tabelisse kirjutamegi numbrid, kuid ennem numbrite kirjutamist tuleb teha nii, et need numbrid läheksid ülevalt alla.
Niisiis - ära neid numbreid kohe kirjuta. Muidu saab sul seal pudru ja kapsas segamini olema.

4. Märgista hiirega kõik tabeli ruudud.

5. Klõpsa menüüst "Format / Text Direction"

6. Edasi näed juba pildikesi, mille järgi saad isegi aru, mismoodi sa tahad numbreid tabelisse panna.
Võid valida ülevalt alla või alt üles.

7. Kirjuta numbrid tabelisse.
 
Vunts 27. mai 2010, kl 18.01
Mulle lihtsalt ei meeldi lollus ja lugupidamatus, mis siin tihti vohab. Selline palve esitamise vorm on peale kirjaoskamatuse veel solvav. Vastajad peaksid nagu kõigepealt aru saama, mida üldse tahetakse ja siis veel viisakalt vastama ka või?
112, mul sügavalt savi olen ma populaarne või mitte. Selliste kääbikute postituste puhul oleks populaarsust oodata nõme. Mis puutub nn "tüli norimisse" siis mõtle järele, mis puhul ma olen sõna võtnud ja alles siis tuututa. Kui sa ei suuda vahet teha küsijal ja küsijal siis on see sinu probleem.
 
112 27. mai 2010, kl 20.40
Vunts,ma kas ei mäleta sinu kommentaare, sest neis ei ole midagi olulist olnud või ma ei ole neid varem lugenud, kuid sinu tänased kommentaarid on nagu tänitava vanamuti jutt. Kui sa ei saanud teema algataja küsimusest aru, siis palunud viisakalt probleemist täpsemalt kirjutada. Kuid see kes oskas (isagnim) antud probleemile lahenduse leida, sai ka küsimusest aru. Midagi solvavat ei ole teema algataja oma kommentaaris kirjutanud ning siin on arvutiabi foorum, mitte õigekirja foorum. Sa kirjutad, et sulle ei meeldi lollus ja lugupidamatus. Kuid enne kui sina ei hakka teistesse inimestesse lugupidamisega suhtuma, ei tasu sul lootagi, et teised sind austama hakkavad--nii nagu sina külale, nii küla sinule. Lollus on hakata iga asja peale tänitama--teema algataja ei pöördunud ju otseselt sinu poole.
 
jah 27. mai 2010, kl 20.49
vuntsil soovitaks enne arvutamist rahusteid neelata
 
Vunts 27. mai 2010, kl 20.59
"Midagi solvavat ei ole teema algataja oma kommentaaris kirjutanud". 1. Teema algataja ei ole kommenteerinud midagi. 2. Mina olin esimene, kes küsimuse sisust läbi näris ja aru sai, mida taheti öelda. 3. Arvutiabi foorum võiks olla nagu kõik teisedki foorumid, kus küsijad vähemalt üritavadki ennast väljendada nii et ka teised sellest aru saaksid. 4. Selline küsimisviis on vastajatele solvav ja mina ei puutu asjasse. 5. Loe veelkord ja tähelepanelikult läbi kogu kommentaarium ja ära kisu sealt välja üksikud katkeid ning ära nendest omakorda ürita teha mingit kokkuvõtet. 6. Tundub, et sul patsikumm liiga tugevalt seotud. Lõdvenda veidi. Mõjub pahasti.
 
112 27. mai 2010, kl 21.35
Mul ei ole patsikummi:)
Vunts, kedagi teist peale sinu, teema algataja küsimisestiil ei solvanud. Aga tundub, et hoopis sinu kommenteerimiseviis solvab teisi foorumikülastajaid. Mis või kes sind pigistab ja kuskohast? Peaks ka ehk veidi lõdvemaks laskma:)Ise just kirjutasid, et pigistamine mõjub pahasti:)
 
... 27. mai 2010, kl 21.49
vunts on vales foorumis. tervisemured oleks tema foorum:)
 
Maaks 28. mai 2010, kl 14.24
Interneti foorumid oleks üks igavesti igav koht, kui ei oleks nei kommijaid, kes õpetaks komasid ja suurt/ väikest tähte õieti kirjutama :-) Siis oleks arvutiabi foorum ju seesama mis windowsi/wordi/exceli help fail :-D
 
kuulutus 28. mai 2010, kl 17.46
Lapsed, lapsed, jätke nägelemine. Tegelikult lõpetas isagnim selle teema juba ära, ainult teemaalgatajalt pole veel vastukaja olnud, kas õnnestus või mitte. Siinne foorum on mõeldud ikkagi abiandmiseks, mitte omavaheliseks sõnelemiseks.
 
ip 28. mai 2010, kl 18.07
ja kui sa selle kuulutuse tallinnas üles riputad, tulevad savisaare mupokad ning kirjutavad välja koolitusarve :)
 
ha ha 28. mai 2010, kl 18.17
ip räägib tõtt
varsti tulevad suured teadetetahvlid tln ja sinna peale saad esialgu enda kuulutuse panna
hiljem muidugi K reklaam hõivab kogu pinna:)
rahva raha eest rahvale tsirkust:)
 
Poppi 28. mai 2010, kl 18.44
Nojahhh...

isagnim, arvad et sinu õpetusest kellegi kasu oli? Arvad, et teemaautor veel loeb seda oma teemat? Ilmselt ta selle juba unustanud. Muidu oleks ehk viisakusest tänanud.

Olen täielikult nõus Vuntsiga. Küsida peab oskama, et saaks vastata. Mingi üleõla visatud küsimuse puhul ei hakka ammuilma vaeva nägema, et sellele vastata, veel vähem punnitama, et küsimusest aru saada.
 
kuulutus 28. mai 2010, kl 19.44
Poppil võib ehk õiguski olla, et küsija on ammu juba selle oma küsimuse unustanud. Kirjapildi ja sõnastuse järgi arvan et tegu on niiumbes 12 aastase plikaga. Anname nii noortele andeks, sest nad ei tea mis teevad. Kui keegi on näinud "Jesus vs. Terminator", siis seal Jeesuski palub lõputute "miks?" küsimuste peale: "Isa, anna talle andeks, ta on robot tulevikust."
 
Tõnis 28. mai 2010, kl 20.00
Toetan ka Poppit ja Vuntsi. Küsimus oli tõepoolest väga lugupidamatult esitatud ja sestap ei vaevunudki vastama. Aru sain küll. Ka igapäevases elus saab sarnased "lilled" ukse taha saadetud.
 
... 28. mai 2010, kl 21.57
tänu Vuntsi ja ha-ha sugustele ei tasu seda rubriiki ka tõsiselt võtta. ikka väga pikk okse...paar geenjust omaaarust.
 
kuulutus 28. mai 2010, kl 22.21
Kas seda tegelikult hädapärast vaja oligi. Soomes on see tavaline asi et sellised ribakesed poodides ripuvad. Ju ta näinud ja tahtis teada kuidas selle tegemine käib. Lapse asi. Toimik on suletud kuriteokoosseisu puudumise tõttu? Case is closed (klosett)?
 
ha ha 29. mai 2010, kl 08.22
... mis sa seletad minust ja Vunts kodanikust
meie vähemalt oleme sabapidi teemas aga sina närid meid nagu põline kesik:)
see on sinu leivanumber mina seda sinult ei röövi:)
 
nono 29. mai 2010, kl 13.10
Tõnis on siin kui mitte parim siis üks parimatest nõustajatest arvuti alal aga kui avaldab arvamust siis paneb imestama. näiteks et starman vahetab välja rendiboksid kui tuleb uuem mudel.
mis aga Vuntsi puutub siis tahaks et ta piiritleks kui suure IQ-ga siin võib küsimusi esitada ja kus on koht kus rumalamad seda teha võiks
 
hamlet 29. mai 2010, kl 15.53
Küsida võib alati, lolluseastmest ja kohast olenemata, aga kas ka vastus tuleb ...
 
ha ha 29. mai 2010, kl 16.00
nono oled liiga vähe siin olnud või puuduliku taiplikusega Tõnise ja Vuntsi võrdlemiseks:)
ei viitsi rohkem sellel teemas möliseda
mõni uus naljakas teema võiks tulla:)
 
nono 29. mai 2010, kl 16.25
miks ma peaksin siin kaua olema? avaldasin arvamust vaid ja küsisin kui targad võivad siin olla ja kus rumalamatele foorum
 
Arnold & Co 03. november 2019, kl 12.46
Hankige meilt täna kiire ja usaldusväärne laen vaid kahe tunni jooksul Eesti ajal ...... Kontakt: diesel.arnold12@gmail.com
 
Arnold & Co 12. november 2019, kl 12.19
Hankige täna laen vaid 45 minutiga .... Võtke ühendust: diesel.arnold12@gmail.com
 
Arnold 15. jaanuar 2020, kl 21.04
Hankige täna laenu arvete tasumiseks ja ka oma ettevõtte loomiseks ... Võtke meiega ühendust aadressil: diesel.arnold12@gmail.com
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!