Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Merge-sat?
 
Kass 22. juuni 2011, kl 17.45
Küsimus targematele, et kui ma panen Soomes üles Merge-sati, kas ma pean ka soomele siis veel maksma täiendavat telkari maksu või ei? Ja veel tahaks teada kui suur on praegu mergel kuumaks, põhipaketiga?
 
Sc 23. juuni 2011, kl 04.31
Midagi on vähe viltu. Merge on sativastuvõtuseadmeid müüv ettevõte. Kanalite edastamise ja kuumaksu korjamisega ta ei tegele. Ainus satioperaator Eestis on Viasat (Merge vahendab nende komplektide müüki).

Telkarimaksu pead Soomes maksma hakkama, olenemata sellest, mis kanaleid vaatad.
 
n2 23. juuni 2011, kl 09.03
Merge on hulgifirma, mis varustab TV ja SAT-TV seadmetega kauplusi jm.

Arveldama hakkad ikka VIASATIGA ja hinnad on samad, mis Eestis.

Soome TV maksust sa ei pääse:

” Televisioonimaksu peab Soome riigile maksma kõigil juhtudel, kui on võimalik vastu võtta ja vaadata Soome või mõne muu riigi teleprogramme. Teleprogramme saab vaadata digitaalsest või digiboksiga varustatud telerist. Peale selle saab ülekandeid vaadata satelliitvastuvõtja, mobiil-TV ja arvuti abil. Pole vahet, kas programmi vastuvõtt toimub analoog- või digitaalrežiimil. Näiteks edastavad mõned kaabellevifirmad teleprogramme ikka veel analoogrežiimis.”
http://www.tv-maksu.fi/index/tietoa/muutkielet/kokkuvoteeesti.html

” Seuraamme vain ulkomaisia satelliittilähetyksiä. Tarvitseeko meidän maksaa televisiomaksu vaikka emme katso Yleisradion kanavia?

------- Satelliittilähetysten seuraaminen edellyttää tv-maksun maksamista.”
 
SATIKAS 25. november 2022, kl 19.17
https://en.satexpat.com/4k

Parim pilt
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!