Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Rämpspostitaja enda teadmata
 
tts 22. august 2011, kl 22.18
Mul on aadress hotmailis, tehtud vaid selleks, et avada msn-i konto. Reaalselt ma seda aadressi ei kasuta ega jaga kellelegi. Kuid see aadress saadab iseenesest posti välja. Kõik kirjad on ingliskeelsed, pakuvad mingit investeerimisvõimalust või muud sodi. Lähevad minu nime all üle maailma ja loomulikult ka kõigile minu msn-i kontaktidele. Üpris piinlik on, samas ei oska seda asja lõpetada. Korra oli mu konto suletud, just spämmimise pärast, aga hiljem siiski avati. Nii kui lahti sai, algas ka spämmimine.

Kas keegi oskaks öelda, mis on minu võimalused? Kas tõesti pole muud, kui konto sulgeda ja uus avada? Aga mis garanteerib, et ma jälle mõne spämmiroboti ohvriks ei satuks?
 
abc 22. august 2011, kl 22.23
aadress ise ei saada midagi välja. seda saadab kas sinu arvuti või kellegi teise arvuti. kui oled kindel, et sinu arvuti ei tegele saatmisega (ei sisalda miskit spämmiviirust) siis piisab arvatavasti oma parooli muutmisest hotmailis. Kui peale parooli muutmist jätkub spammi saatmine, siis lase oma arvuti üle vaadata.
 
Shadow25 22. august 2011, kl 23.18
Viirusetõrjega ja muude pahalasetõrjetega lase arvuti kindlasti üle ja muuda ka parool ära.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
tts 22. august 2011, kl 23.43
Aitäh! Vahepeal olen ka arvutit vahetanud. Kirju on seni saatnud välja kaks arvutit, aga erilise hooga läks see tõesti käima siis, kui uude kohta kolisin ja uue arvuti taha istusin. Samas ei kuulunud see arvuti mulle endale. Täna ostsin uue arvuti (mitte spämmiprobleemi pärast, nagunii oleks ostnud), vaatasin, et viimane kiri on teele läinud tõesti täna varahommikul vanast arvutist, uuest arvutist seni pole ühtki läinud. Oleks tore küll, kui nüüd sest probleemist vaba olen.

Samas see vana arvuti on ka elamises olemas ja seda kasutavad teised. Kas piisab, kui ma sellest enam oma msn-i sisse ei logi või saab robot ka ilma sisse logimata edasi tegutseda?
 
Tõnis 23. august 2011, kl 12.00
Kas ikka loed ka, mida Shadow25 kirjutas?
Nii teegi.
Edu.
 
tlb 24. august 2011, kl 09.44
esimene ja põhiline asi on ää vahetada hotmeili kasutaja PAROOL. kuna mõni aeg tagasi läksid hotmeili kasutajanimed ja paroolid rändama, siis sinu kontot kasutab ilmselt spämmirobot (suure tõenäosusega mingi hindu), logib sinu alt sisse ja muudkui saadab.
 
Ristviide 20. juuni 2023, kl 20.43
https://foorum.naistekas.delfi.ee/read.php?23,14546355
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!