Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Canon halvab arvuti
 
Synks 17. veebruar 2012, kl 17.35
Tere! Ehk on siin mõni teadjam inimene, kes oskaks midagi soovitada. Nimelt, kui ma ühendan oma Canon'i (filmi)kaamera oma läpakaga, siis arvuti hangub. Tuleb ette küll kastike, kus saab valida, mida teha (noh, kas laadida videosid arvutisse jne), aga ükskõik, mida vajutan, siis arvuti hangub täielikult. Kusjuures, varem olen saanud ilusasti samast kaamerast samasse arvutisse videod kätte ning pilte saan siiani probleemideta. Kaua aega polnud videosid võtnud ja nüüd ei saa enam. USB augud muidu töötavad, olen proovinud teiste asjadega. Läpakas on muidu Dell vostro 1400, windows xp... Sellist hangumist pole kunagi varem ette tulnud ja kokku pole jooksnud, arvuti on väga ilusasti üldiselt käitunud. Aga selle probleemi juures ei tule Task Manager ka ette, kui neid klahve vajutada. Ja kui ta on hangunud, siis mõne sekundi pärast käib selline vaikne kiuks läbi. Milles võiks probleem olla?? Olen google'danud seda probleemi, aga üks lahendus segasem / erinevam kui teine. Ei taha ehku peale torkima hakata...
 
Tônis. 17. veebruar 2012, kl 18.26
Tundub toiteprobleem olevat. Aga kui paned kaamerale ka seinaadapteri taha st ühendad vooluvõrku ja siis proovid? Mis nüüd juhtub?
 
lammas wää - offline 17. veebruar 2012, kl 22.06
eemalda kõik teised USB seadmed
proovi parema ja vasaku külje pesasid:)
parem poolsed tunduvad rohkem voolu kannatavat ehituse järgi otsustades
 
Sünk 18. veebruar 2012, kl 02.42
Kaameral peab alati adapter küljes olema, kui videosid võtta. Olen seda alati teinud ja ta laeb korralikult. Kaamera ise käseb adaptri külge panna videote võtmise ajaks; kui ei pane, siis ta ei luba võtta.

Mul ei ole teisi asju usb'des ja olen kõiki usb auke proovinud... :(
 
-Fucs 18. veebruar 2012, kl 10.45
Mis kaamera?
Spets tarkvara arvuti jaoks, mille kaudu arvuti kaameraga suhtleb, oli kaasas?
Kui oli, siis võiks proovida selle uninstalli ja uuesti peale installimist alustuseks.

Midagi jookseb kokku (mõni automaagiliselt käivituma pidav programm kaamera ühendamisel vms) ehk siis tekib konflikt kaamera ühendamisel arvutiga ilmselt.

Aga kaamera mudel oleks teretulnud, et mitte kohvipaksult ennustada edasi.
 
Shadow25 18. veebruar 2012, kl 11.23
Kui tuleb ette kastike, kus valikud, mida teha, vali Folders(Kaustad. Täpselt ei mäketa, kuidas seal see kirjas oli). Mis selle valikuga juhtub?

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
Can 21. oktoober 2022, kl 21.01
https://www.canon.ee/where-to-buy

PG 540 545
CL 541
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!