Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Kuidas saada klaviatuurile vene keelseid tähti
 
Naine30 18. mai 2012, kl 18.05
Mul alt menüüribast annab valida eesti ja inglise keele ja seadete alt ka vene keelt ei leia, ilmselt ei ole seda arvutis sees.
Kas on võimalik kuidagi see installida kusagilt või muul moel panna.(just see, et klaviatuuri pealt saaks trükkida vene tähti ja vajadusel vahetada,windowsi ei taha vene keelseks.

Olen väga tänulik, kui keegi oskab nõu anda.
 
keel 18. mai 2012, kl 18.22
http://www.russianinternet.com/keyboard/
 
klaviatuur 18. mai 2012, kl 18.28
Osta poest klaviatuurile kleeebitavad tähed.
 
Naine30 18. mai 2012, kl 18.31
Kus poes müüakse neid kleebitavaid tähti? Kas arvutipoodides või mujal ka?
 
Naine30 18. mai 2012, kl 18.32
to keel: sealt saab küll kirjutada, aga ma sooviks just oma klaviatuurile (arvutile ) lisada vene keelt.
Ma tean, et see on kuidagi võimalik?
 
Conca Bleck 18. mai 2012, kl 18.35
Omal ajal tegin nii- lisasin süsteemist venekeelse klaviatuuri ja kui vaja, lülitan alt paremalt lihtsalt ümber. Siis joonistasin paberile venekeelse klaviatuuri ja hakkasin trükkima, näpuga järge ajama. Aja jooksul jäi päris hästi meelde, kus mingi täht on.
 
Naine30 18. mai 2012, kl 18.39
to Conca Bleck
Kust süsteemist ma selle venekeelse klaviatuuri lisan- selles just põhiprobleem on, kuigil klaviatuurile kleepse tahan ka osta kusagilt.
Tegelt meil on kodus ka tühja kleepsupaberit lapsel, kuhu saab vajadusel ise ka tähed teha ja kleepida, kuigi eelistaksin ikka orgiginaal kleepse, kui võimalik leida:)
 
klaviatuur 18. mai 2012, kl 18.42
Arvutipoes ja mujal ka.
 
iti 18. mai 2012, kl 18.49
Kasuta parem on-screen keyboardi
 
Naine30 18. mai 2012, kl 18.57
Sain:) ja nii lihtne oligi, ma siin juba tükk aega vaevasin pead eelnevalt:)

лоывлрдафлролварлфоыра :)

Tänud vastanutele.
 
tahan ka v.k. 19. mai 2012, kl 12.52
Teema autor palun ütle kuidas sa said need vene tähed?
Ma tahaks ka aga ei tea kuidas. Kas sa kasutasid siis seda on-screen keyboardi? Kusagilt internetist? Aga siis on ju trükkimisel netiühendust vaja? Või leidsid sa windowsist selle sümbolite rakenduse üles ja kopeerid-kleebid sealt neid sümboleid(vene tähti). Sel juhul pole netiühendust vaja, kuid nende kopeerimine-kleepimine sealt näiteks wordi dokumenti on ju nii vaevaline.
kuidas sa siis said endale need? Kas installisid kusagilt netist vene klaviatuuri endale arvutisse?
Kui viitsid, siis vasta.
Jah ma tean et ilmselt leiaksin ka ise googlest, kui otsiksin, ärge hakake targutama. Aga miks mitte hoopis sinult küsida, teema on ju alles värske, sul oleks lihtne vastata.
Aitäh.
 
galita 19. mai 2012, kl 17.09
Mis op-süsteemiga tegu? Kõigil Windowsitel peaks kirillitsa juba vaikimisi installitud olema, ainult seadetes vaja vene klaviatuur lisada ja hiljem saab kirjutamiskeelt vahetada klahvikombinatsiooni Shift+Alt abil.
 
Conca Bleck 19. mai 2012, kl 18.02
Annan siis täieliku õpetuse, aluseks on inglisekeelne Windows (pole tähtis mis versioon, kõigiga töötab samamoodi).
All paremal peaks olema tähed ET, kui on eestikeelne klaviatuur. Parem klõps selle peal-settings-add-russian-linnukesed russian peale (mul endal on linnuke ka russian(typewriter) peal)- apply-ok ja olemas.
 
tahan ka v.k. 24. mai 2012, kl 19.21
Aitäh vastuse eest galita ja Conca Bleck. Selles arvutis, millega ma vahetevahel netti saan ei ole seal all tegumireal neid tähti ET. Ülespidi noolekese peal klõpsates ei tulnud ka neid tähti. Samuti ei tulnud neid kella peal klõpsates ja ka lihtsalt tegumireal paremklõpsates. See on Windows7 opsüsteemiga sülearvuti.
Ei leia neid ET tähti kahjuks.
Peale mõnda pusimist tegin nii et sisestasin Start menüüs otsingusse sõna "language" ja klõpsasin pakutud "Change keyboards or other input methods" vastust. Avanenud aknas klõpsasin "Change keyboards" nuppu. Selle peale avanes aknake mille sees oli näha et valitud oli ET ja eesti klaviatuur. Vajutasin sealt "Add" nuppu, valisin nimekirjast "Russian" Keyboard ja linnuke "Russian" ette. Typewriter ette ma linnukest ei pannud, sest seda pole tarvis. Klõpsasin siis OK ja nüüd oli näha et lisaks ET-le oli seal nüüd ka RU. Valisin siis sealt ülevaltpoolt "Default input language" lause juurest rippmenüüst kah Russian (for all input fields siis) ja klõpsasin Apply ja OK. Peale seda ikkagi klaviatuuril tähtedele vajutades ei olnud venekeelseid tähti. hm. Mida ma valesti tegin? Kas peale klaviatuuri keele vahetamist tuleb arvuti restartida? Ei taha seda teha, kuna see tundub nii ebatõenäoline. Ilmselt olen midagi kahe silma vahele jätnud?
Galita või Conca Bleck on teil veidi aega vastamiseks?
 
tahan ka v.k. 24. mai 2012, kl 19.30
Ahaa, nüüd ma leidsin ise mis mul tegemata jäi- Shift+Alt, tnx galita!
Olemas!
Спасибо всем!
 
Abi 24. mai 2012, kl 19.35
http://windows.microsoft.com/en-US/windows/downloads/install-languages-with-windows-update
 
online 24. mai 2012, kl 22.15
Löö google otsingusse russian keyboard online ja saad üsna mitme kirillitsa klaviatuuri vahel valida.Mina kasutan kogu aeg neid .
 
keel 25. mai 2012, kl 08.54
Kontroll paneel>regioon ja keel.Avanevast aknast ülevalt jälle regioon ja keel.Nüüd vajuta kirjale change keyboards.ülevalt language bar.Nüüd on 3 täppi vali üks:docked in the desktop.Alumisse ruutu linnuke.
 
keel 25. mai 2012, kl 11.42
peab olema:in the taskbar
 
tahan ka v.k. 25. mai 2012, kl 12.56
kasutaja keel, kas peale seda toimingut tekibki alla tegumireale see ET?
Mul peale eilset pusimist tekkis see ET sinna alla iseenesest, äkki märkasin et ohoo, seee ET on nüüd olemas ja ise ei teadnud et oleksin midagi teinud.
Muidu vaatasin seda teed mille andsid. Jah mul olidki nendes kohtades juba see täpp seal "Docked in the taskbar" ja linnuke alumises kastis. Ju siis süsteem ise pani nad kuhu vaja:)
Praegu on nii et kui on eesti keeel klaviatuurile valitud siis on all ET, ja kui vahetan keele Shift+Alt kombinatsiooniga ära, siis tuleb tegumireale ET asemele RU ja saan klaviatuurilt vene tähti trükkida ja mingit netiühendust mul sel ajal olema ei pea, see ju hea.
Igatahes väga lahe, olen juba ammu tahtnud RU klaviatuuri aga ei osanud küsida. Tänud teema algatajale.
 
Mari 25. mai 2012, kl 13.47
poes on müügil klaviatuure kahekeelseid, mustaga on eesti tähed ( ladina) JA PUNASEGA VENE OMAD ÜHEL KLAVITUUURIL
 
keel 25. mai 2012, kl 21.43
to tahan ka v.k. Ja nii ongi.Tegumireal vajalikul keelel tee hiirega vasak klõps ja ongi see keel olemas.
 
asff 12. jaanuar 2021, kl 10.53
sdfsfdsfsfddddddddddddddf
 
keel 12. jaanuar 2021, kl 18.44
https://www.bing.com/search?q=sisestuskeele%20lisamine%20Ops%C3%BCsteemis%20Windows%2010&form=B00032&ocid=SettingsHAQ-BingIA&mkt=et-EE
 
ЖЗCЦЧШЩ 27. september 2022, kl 15.40
Kui inimkond on ahvist arenenud siis venelased sellest maost kelle pärast Aadam ja Eeva paradiisiaiast välja saadeti
 
Z TÄHENDUS 27. september 2022, kl 15.41
V-vanja või Volodõmir Z - Zalupa saebal zukensõn või za pobedu ehk dvizenie storonu zadnitsõ ning zero ehk null P - putkin putkin - zalupa
Botox käbliku haiguslugu piZdets. Z on pool haak riista ehk nassa rõõba Zajets ja Volk ja Zajetsid antakse ette kahurilihaks. Külili kukkunud Põhja-Atlandi Alliansi esitäht orki interpretatsioonis. Z on lihtsalt külili keeratud N millega algab sõna natsid või siis nazi. Z tähendab ühte tegelast nimega Zed filmist Pulp fiction vene taktika oli järgmine: z=zakum ja V=vodka siis vene solbakud teavad, kus sõidukis miski asub! Vanasti oli filmitegelane Zorro kes vist varsti nimetatakse ümber oraalseks Orroks kes joonistas oma mõõgaga pahadele Z tähte rinnale. Viimasel ajal pole isegi mitte youtubest leitav kuid see eest on youtubest leitav klipp, kuidas kremli kaunitar zahharova maasikaid sööb kuigi oleks vaja sellist klippi kus medvedka zaharovale mustikasse keerab kui ta maasikapeenra ääres küürutab Kas mitte too Z pole võetud ingliskeelsest sõnast "Zombi"? See iseloomustaks väga hästi tänapäeva keskmist Vene sõjameest: ebaintelligentne, armastab kõikjal oma rammu näidata, põlastab kõike, millest ise aru ei saa, meeldib kiusata ja piinata endast nõrgemaid (ka omaenese armees), räägib halvasti oma ülemustest, kuid on neile siiski orjalikult kuulekas jne. Imelik et nad Venemaal saksa tähti kasutavad Z ja V ja O. Slaavi tähestik ei meeldi neile? Mul on lapsele ostetud tressikas, selja peal suur Z ja mõõk läbi. Videomängutegelase Zelda puhul. Nüüd peab maika väel koolis käima. Maailmakirjandusest on tuntud olend Zog Vonneguti Tsempionide einest,kes saabus maale planeedilt,kus suheldi stepptantsu ja peeretuste abil.Zog üritas suhelda Nebraska farmeriga,see lõi ta labidaga maha. Eit teadis aga eit zuri ära Kui ukrainlased kaitsesid Ussisaart, siis agressor laev moskva saadeti nahhui. Kui see laev põhja läks ja viimast korda oma nina püsti ajas pööras ka N enda Z kujutiseks. Z=77 Näiteks 17.7.2+0+1+4 lend 17 777 allatulistamist + 7 aastat 7 kuud 7 päeva edasi- Ukraina Invasiooni ehk 77 aastat - 77 päeva II MS lõpust. Ukrinlased võtavad kasutusele sümboli VVP - валово́й вну́тренний проду́кт
 
SOSTOTO 01. aprill 2023, kl 19.43
Hello, perkenalkan nama saya adalah Laudra Ximena. saya bekerja sebagai promotor di sebuah perusahaan yang bernama <a href="https://sostoto.org/">SOSTOTO</a>. Perusahaan yang bergerak di bidang Agen Terpercaya yang menyediakan jenis permainan seperti Togel dan Slot yang miliki fitur deposit 10 Ribu menggunakan Bank, E-Wallet, Pulsa Telkomsel, dan Pulsa XL.
 
keel 07. aprill 2023, kl 06.32
sätted - keel -eelsitatatud keeled allapoole - saate lisada keele
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!