Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
nutitelefon huawei u8500
 
tarkvara otsija 30. detsember 2013, kl 20.41
Ei osanud nutitelefonide teemat kuhugi mujale panna.
Kas hiina firma huawei telefonidele on ka mingi arvuti programm kuhu saaks andmeid varundada,kopeerida nagu umbes nokia telefonidele.
Kõige rohkem teeb muret telefoni sisemälu,mis on tänu paljudele programmidele jäänud väga väikeseks aga programmide eemaldamisel ikkagi mälu nagu kaoks suures osas kuhugi ära.Telefon kasutab android 2,3 või mida selle sarnast varianti.
Millist android või arvuti programmi võiks kasutada sisemälu suurendamiseks .Ei julge arvuti sisemäluga ja tehase poolt instaleeritud programmidega eriti tegeleda,sest kui midagi valesti läheb,siis võib kogu telefon muutuda kõlbmatuks.Kuidas saaks võimalikult ohutult sisemälu suurendada.
teadmatu 30. detsember 2013, kl 21.37
Pane suurem mälukaart sisse,
sobivate valik
http://www.mytrendyphone.com/shop/memory-card-mi...
 
tarkvara otsija 30. detsember 2013, kl 22.03
suurem mälukaart on sisse pandud ja kõik võimalikud programmid ,mida on võimalik üle kanda on sinna üle kantud.mälukaardil jääb mälu väga palju üle,,,umbes kolmveerand on kasutamata aga telefoni sisemälu täitumine umbes 85..90 protsendini ei lase enam midagi teha ja kippus telefoni väga aeglaseks tegema või kippusid programmid kokku jooksma.
üks asi mis telefoni sisemälu on väga palju ära söönud on need pidevad programmide täiendused ja uuendused ,mis on mõeldud suurematele,võimsamatele ja uuematele telefonidele ja mis omakorda vanemate telefonide mälu ära võtavad.
tahaks selle telefoni tarkvara kuidagi moodi varundada arvutisse nii ,et oleks võimalik seda taastada juhul kui tarkvaraga midagi juhtub aga netist otsides ma varem huawei jaos sellist sobilikku programmi ei leidnud. vähemalt mitte selle margi jaoks...ei tea võibolla polegi olemas....
või kuidas näiteks käitutakse android 2 versioonide puhul siis kui näiteks mingi viirus on telefoni tunginud ,kas ise on võimalik programmide abil teostada täiesti uus puhas installeerimine telefonile või suudavad seda teha ainult sellele spetsialiseerunud parandajad.
 
külastaja 30. detsember 2013, kl 22.36
Tehaseseadete taastamine.
Kõik kasutajafailid kustutatakse.

http://www.youtube.com/watch?v=CXv0Ctzahgw
teadmatu 30. detsember 2013, kl 22.47
mina inimesena kes pole androidi kunagi kasutanud ei oska muud tarka soovitatada kui järgnevaid puhastusprogramme
http://www.mobyware.net/huawei-u8500-device-1951...
 
Shadow25 30. detsember 2013, kl 23.44
Custom recovery peale panna, see võimaldab rom-ist tahavara teha ja saad iga kell tehtud koopiast sama seisu taastada. Saad ka Custom rom-i ehk muudetud süsteemi peale panna.
Kahjuks igaüks sellist asja ei tee, aga see oleks ilmselt kõige õigem vastus sinu probleemile.

Failid saad ju niisama arvutisse kopeerida.

Ahjaa, üldiselt on võimalik ka nii teha, et rakenduste jaoks kasutatakse vaid mälukaarti, telefoni endasse ei installita midagi. Nii võid rakendustele mitu giga ruumi juurde tekitada. Rootimata seda vist ei saa, ei mäleta täpselt.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Shadow25 30.12.2013 23.46.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!