Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Küsimus win. 8.1 kohta
 
turbeteave 10. märts 2014, kl 12.39
Julge hundi rind on rasvane...ja haavleid täis. Võtsin uuele arvutile win 8, tundus põnev. Ongi muidu tore aga ootamatuks jamaks minu jaoks osutus mikrosohvti konto turvakontroll. Lisasin oma kontole telefoninumbri (jätsin lisamata maa suunakoodi, ei tulnud hetkel selle peale), sai kirja pandud ka alternatiivne meiliaadress. Tagasisidena sain (microsofti kontos sisalduvale) meiliaadressile kirja lingiga Verify meiliaadress. Klõpsasin. Tore, nüüd me teame, et see olete teie ise, tuli vastuseks. Mõtlesin, et väga hea, edaspidi on kõik korras. Aga, see verify link oli ühekordne.
Lugesin läbi Microsofti konto turbeteabe KKK. seal oli teema kontole telefoninumbri lisamine. Liaks, valige, kuidas soovite telefoninumbri kinnitada, häälõne või tekstisõnumiga. Next. Leidke telefonist kood ja sisestage see. Next.Lisatud telefoninumber kuvatakse teie turbeteabes. Minu telefonile ei ole siiani koodi saadetud, ka mitte alternatiivsele meiliaadressile. Mida teha edasi?
 
ehk on abiks 10. märts 2014, kl 14.12
http://support.microsoft.com/get-support/windows/windows-8-1/email-communication
 
teemaalgataja 10. märts 2014, kl 19.49
Suur tänu viite eest, oli küll abiks, turbekood käes. Sellest, et maa kood telefoninumbril märkimata jäi, polnud midagi, ma lihtsalt ei olnud leidnud õiget kohta, kust turvakoodi saab. suur tänu veelkord, omal olid ajud juba täitsa umbsõlmes.
 
tere 12. märts 2014, kl 18.36
ma ei ole amu enam gaine
 
dssdf 14. märts 2014, kl 23.40
selle jamaga ei ole õnneks vaja tegeleda kui on mingi domeeniserver kuhu end külge haakida..
 
tere 15. märts 2014, kl 05.32
kas galitta domineerigs mind
 
viimasele.. 17. märts 2014, kl 01.39
ei tasu juua kui pea ei kanna.

domeeniserver= Active Directory server. Ühesõnaga mingi asutuse võrk kus on erinevate õigustega kasutajad, jagatud kataloogid vastavalt kasutajatele jne. Kodus võid oskuste korral samasuguse asja püsti ajada, sel juhul ei ole vaja Windows8/8.1 konto tegemiseks mingi Hotmaili/Windows Live emailikontodega jebida.
 
Shadow25 20. märts 2014, kl 23.01
Windows 8 ja 8.1 puhul ei pea ka domeenita mingit live teenust kasutama - konto tegemise ajal lihtsalt internet tagant ära ja laseb arvutisse teha täiesti tavalise adminnikonto, mille saad siis soovi korral hiljem eraldi mingi live teenusega siduda.

Mina selle telefoni teemaga ei jändaks.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
uuendused 20. mai 2014, kl 22.53
Et kui mul on preview version siis ta lükkab küll iga tunni takka välja aga kas turvauuendused saan sellest hoolimata kätte.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!