Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Windows 9
 
Winner 22. märts 2014, kl 11.57
http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=588868
 
Pille 22. märts 2014, kl 13.02
Win8 oli kohati väga kummaline tehes eelnevalt laitmatult töötanud seadmed kasutuks, kuna win7 draiverid ka ei töötanud üldse või töötasid ebarahuldavalt.
Ja mina pusin milles asi,et cd-rom ei tööta minu Win 8-ga.Panin Win 7,töötab kõik.
Sellepärast tehakse Win 9,et eelnevad on käkk.
Selle teate lugesin Windows 9 pandud lingist.
 
Pille 22. märts 2014, kl 13.04
Vabandust:Winneri pandud lingist.
 
galita 22. märts 2014, kl 13.28
Windowsi rõõmud:))
 
Shadow25 22. märts 2014, kl 13.40
Kui kasutada oskad, pole vahet, kas on Windows 7, 8 või 8.1. Tööl läks kohe 8.1 peale, kui välja tuli, enne seda oli 8 peal. Enda masinas 7. Kusjuures meeldib 8.1 natuke isegi rohkem, kui 7. Näiteks kui valida, kas panna 2GB ramiga masinale Windows 7 või 8.1, siis mina valiks kindlasti 8.1, sest see on tunduvalt kiirem. Metro kraamiga ei pea 99,9% ajast kokku puutuma.
8 ja 8.1 puhul jumaldan seda, et mitme monitori puhul on igal ekraanil tegumiriba nähtaval, ei pea selleks muud programmi kasutama.

Kui Stardi-menüü on probleemiks, soovitan installida Classic Shelli: http://www.classicshell.net/

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
win 9 22. märts 2014, kl 16.36
'Shadow25' räägib õiget juttu ja Win 8.1 on paljuski Win 7'st parem. Seda Metro (Modern UI) kasutajaliidest ei olegi vaja näppida - juhul kui seda ei soovita.

Tulevasest Windows 9 opsüsteemist aga niipalju, et fundamentaalseid muudatusi selles EI TULE. Küll aga tehakse paremaks selle Metro (Modern UI) liidese ja Store appide kasutamine.

Kopeerin siia väljavõtte http://landfield.pri.ee/Windows_8.1_Blue/Windows_8.1_Blue.html kodulehest:

"Windows 9 (koodinimega "Threshold"). Kusagil 2015. a. aprillis peaks ilmuma järgmine värskenduste laine, mille koodinimeks on "Threshold". Threshold pakub värskendusi kõikide kolme OS platvormi jaoks: Xbox One, Windows ja Windows Phone, kõik kolm jagavad Windows NT tuuuma (kernelit). Seega on järgmine 'Threshold' värskenduste laine ette nähtud nii lauakompuutrite/sülearvutite (nende jaoks ilmub siis uus Windows 9), tahvelarvutite (Windows RT), mobiiltelefonide (Windows Phone) kui ka mängukonsoolide (Xbox One) jaoks. (Threshold on planeedi nimi ja see on võetud populaarsest Halo mängust.)

Järgmise uue Windowsi opsüsteemi nimeks saab siis olema Windows 9 (koodinimega "Threshold"), et distantseeruda praegusest Windows 8 operatsioonisüsteemist, mis on ärilises plaanis Microsoftile "ämbriks". Oletatavasti saavad praegused Windows 8 ja Windows 8.1 omanikud minna üle Windows 9 opsüsteemile täiesti TASUTA. Kust selline lahkus järsku? Eelkõige konkurentide pärast, kes uuendavad oma opsüsteeme üsna tihti ja seda tasuta.
Windows 9 arendamisel saab olema võtmeküsimuseks Metro 2.0 (Modern 2.0) kasutajaliides ["Metro" disaini keel ehk Modern (Metro UI)]. Siin on üheks suureks uudiseks ka näiteks see et Metro/Windows Store (Modern) appid hakkavad nüüd jooksma ka traditsioonilises töölaua kasutajaliideses kõrvuti traditsiooniliste töölaua rakendustega. Nad hakkavad jooksma ujuvates akendes, mille suurust ja asukohta saab ka muuta.
Windows Store ja Windows Phone Store ühendatakse ja pärast nende kokkuühendamist saab selle poe nimeks arvatavasti Windows Store.

Windows 9 lastakse välja kolmes peamises versioonis (SKUs):

* "Moderne" tarbijatele ettenähtud SKU: jookseb mõlemates ARM- ja Intel-põhistes seadmetes, aga ta ei jooksuta Desktop/Win32 appisid/rakendusi;
* Traditsiooniline/PC SKU: sisaldab ka traditsioonilist töölaua (Desktop) kasutajaliidest ja ta jooksutab ka standardseid Desktop/Win32 rakendusi (saab kättesaadavaks Windows Update kaudu);
* Traditsiooniline ettevõtetele määratud SKU (Enterprise SKU).

Kuid fundamentaalseid muudatusi / uuendusi EI TULE ja Windows 9 hakkab sarnanema rohkem Windows 8.1 opsüsteemile. Kas see Windows 9 saab ikka olema TASUTA (?), igatahes Microsofti poolt oleks see samm väga õigeaegne ja vajalik."
 
No ei maksa 22. märts 2014, kl 17.14
galita Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Windowsi rõõmud:))

No ei maksa ise ülbitseda ja pärast viriseda, et pannakse ära.
Kui palju on printereid ja igasugu muid seadmeid mis liinuksi all tööle ei lähe. Ja just linuks torkab sellega silma, mitte windõus.
 
galita 22. märts 2014, kl 17.47
Kullake, ma ei ülbitse, lihtsalt konstanteerin fakti, et kuigi Windows on tasuline süsteem, ei pääse temagi kasutajad probleemidest.
Eks Linuxil ole omad "rõõmud", kuid õnneks on distrosid palju, enamus neist tasuta, ja kui üks pingviin millegi pärast ei sobi, näiteks riistvara ei ühildu, siis saab valida mõne teise distro, ilma, et peaks selle eest raha välja käima.
 
Kolla kükametsast 22. märts 2014, kl 17.48
_* "Moderne" tarbijatele ettenähtud SKU: jookseb mõlemates ARM- ja Intel-põhistes seadmetes, aga ta ei jooksuta Desktop/Win32 appisid/rakendusi;_

andke andeks, aga selline opsüsteem, mis omab selliseid piiranguid ei kõlba kuhugi.

mis te arvate mida siin esmalt pele suruma hakatakse... ikka seda tarbijatele mõeldud asja.
 
sähh sulle moodsaid 7;8;8.1!! 22. märts 2014, kl 18.04
safe modes ei saa tarkvara uninstallida!
 
sähh sulle, "moodne tarkpea" 23. märts 2014, kl 16.21
Ka Windows XP puhul ei saa Safe Mode's programme uninstallida, sest antud režiimis laetakse ainult süsteemi põhikomponendid.

Kuid vastava registrimuudatusega saab kõikides nii XP, Vista, Win 8 kui ka Win 8.1 süsteemides ka selles turvarežiimis tarkavara uninstallida.
 
03. mai 2014, kl 15.07
Windows 9 puhul võiks tulla kasutajatele vastu ja taastada vanal kujul startmenüü. Mida veel? Kui mul pole puutetundliku ekraani, mida ma selle metroga peale hakkan? mõttetu! Võiks olla valik, kas soovin seda installida või ei. Või valib Windows 9 sinu arvuti andmete suhtes, kas sul on puutetundlik ekraan siis metro tuleb, kui ei siis ei installi seda.

Aga vaevalt! Microsoft ajab oma poliitilist jonni. Kui nii jätkab, siis eks Windows 9 töötab paremini kui 8.1 aga lipulaeva nagu Windows 2000, XP SP2, 7 küll Win 9 ei tule!
 
Vist tuleb tagasi küll 03. mai 2014, kl 19.01
Mingisugusel kujul tuleb see vana Stardimenüü küll tagasi, selline info siis:

"...Ka tuuakse tagasi see vana traditsiooniline Start menüü kuigi seda natuke modifitseeritud kujul. Uus Start menüü on jagatud kahte ossa: vasem osa sisaldab tavalisi kaustade ja failide kiirkorraldusi/otseteid, aga parempoolne osa on Start ekraani (Avakuva) vähendatud koopia. Sellesse parempoolsesse ossa saab uusi kiirkorraldusi lisada nii et lohistad vasemast osast vajaliku Metro/Modern stiilis rakenduse/appi kiirkorralduse otse sinna parempoolsesse ossa. Sealjuures saab siin parempoolses osas muuta ka nende Modern (Windows Store) appide asukohti ja plaatide suurust. Ka Start menüü kõrgust saab automaatselt muuta - lisades tema vasemasse ossa uusi kiirkorraldusi. See on alles antud Stardimenüü varajane versioon ja seda võidakse veel täiendada ning muuta."

Allikas: http://landfield.pri.ee/Windows_8.1_Blue/Windows_8.1_Blue.html#uus

Kuigi autor teatab, et kõik on veel "saunajuttude" tasemel.
 
123 04. mai 2014, kl 08.18
Mü Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Windows 9 puhul võiks tulla kasutajatele vastu ja
> taastada vanal kujul startmenüü. Mida veel? Kui mu
> l pole puutetundliku ekraani, mida ma selle metrog
> a peale hakkan? mõttetu! Võiks olla valik, kas soo
> vin seda installida või ei. Või valib Windows 9 si
> nu arvuti andmete suhtes, kas sul on puutetun
On ikka probleemid!?
Veelkord-win 8.1 saad ise seadistada selliseks et sa seda metroo akent iialgi ei näe,ei pea mööda ekraaninurki sorkima jmt win 8-ga kaasa tulnud veidrusi tegema, classic shell ka juurde ja on win 7 tagasi, ainult natuke kiirem ja uuemate võimalustega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!