Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Avast
 
kolmas 17. mai 2015, kl 19.35
Mul arvuti kaitse AVAST FREE ANTIVIIRUS 2015.Iga kuu nõuab uuendamist, kas ta automaatselt ei peaks uuendama? Teiseks käsib registreeruda ja sisse logida. Kas keegi selgitaks heatahtlikult oskamatule, mida peaksin tegema.
 
senegel4 17. mai 2015, kl 19.39
Kõige lihtsam on kui loobud Linuxist, seal vaid Avast niimodi teeb, tavalises normaalses kohas on kõik korras, ei mingit probleemi, aga Linuxiga ei saa sellest lahti üldse, hakkad vaeva nägemagi iga kuu.
 
galita 17. mai 2015, kl 19.46
Tasuta Avasti saab kuu aega ilma registreerimata kasutada. Kui ta veel laseb, siis ava Avast, otsi üles koht kus saad end kasutajaks registreerida ning täida kõik ette antud väljad ära. Peale registreerimist hakkab Avast uuendusi automaatselt alla laadima ja su arvutit kaitsma.
 
kolmas 17. mai 2015, kl 19.48
Kas teete nalja? Aga Linux ei ole. Google chrome on kasutuses.
 
Genee 17. mai 2015, kl 20.29
Kasutage Panda Free Antivirust, selle aasta testid annavad sellele tasuta programmide hulgas parima tulemuse:

http://www.pandasecurity.com/usa/homeusers...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Genee 17.05.2015 20.29.
 
galita 17. mai 2015, kl 20.58
to kolmas, muidugi tehakse nalja. Meil on siin üks suur naljahammas, talle meeldib hirmsast Linux.
Nii palju veel sulle lisaks, et Linux on operatsioonisüsteem nagu Windowski, ainult et enamus Linuxeid on tasuta, kuid legaalsed Windowsid on kõik tasulised. Chrome on lihtsalt brauser ja sel ei ole viirustõrje paigaldamise koha pealt mingit tähtsust.
 
mees 17. mai 2015, kl 21.45
oot galita? kas avast läheb siis nüüdsest tasuliseks või? olen mitu aastat selle aastase free versiooni kasiutaja olnud.
 
Avast 17. mai 2015, kl 22.07
mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> oot galita? kas avast läheb siis nüüdsest tasulise
> ks või? olen mitu aastat selle aastase free versio
> oni kasiutaja olnud.

Galita ju kirjutas, et registreeri ennast Avast kasutajaks. See on ainus tingimus, et seda tasuta edasi kasutada. Avast free ei lähe tasuliseks.
 
kolmas 17. mai 2015, kl 22.14
Tänan galita nõuande eest!
 
avasti kasutaja 26. mai 2015, kl 02.29
Olen Avast Free kasutaja juba ammu. Tegin ka kunagi ammu Avasti konto, vist oli vajalik, enam ei mäleta, kuna pole sellel kontol käinud ligi aasta vist. Avasti kontolt peaksid saama näha veebist enda Avast Free kohta mingit statistikat - kui palju on viiruseid blokkinud, uudiseid jms ja saad vist ka Avasti foorumisse kirjutada, kui peaksid Avasti kasutamisel mingit abi vajama.
Suht mõttetu konto minu jaoks aga kui vaja oli teha ju siis oli vaja.
Mõhk Metsavana 26. mai 2015, kl 13.13
Avast Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mees Kirjutas:
> --------------------------------
> -----------------------
> > oot galita? kas avast
> läheb siis nüüdsest tasulise
> > ks või? olen mi
> tu aastat selle aastase free versio
> > oni kasiu
> taja olnud.
>
> Galita ju kirjutas, et registre
> eri ennast Avast kasutajaks. See on ainus tingimus
> , et seda tasuta edasi kasutada. Avast free ei läh
> e tasuliseks.


mingi aja (aasta) möödudes hakkavad tungivalt raha nõudma.
 
bob 26. mai 2015, kl 14.38
pane mõni muu viirusetõrje, ntks AVGFree või kasuta Windows Defenderit.
 
galita 26. mai 2015, kl 14.50
Avastil on olnud lisaks tasulise versioonile juba aastaid ka tasuta versioon, mis nõuab peale kuu ajalist proovimisaega registreerimist. Ei usu, et Avast kaotab tasuta versiooni üldse ära. AVG'st on Avast parem-olen oma koduses võrgus testinud erinevaid viirustõrjeid. Kuid viimased versioonid ei sobi vanadele arvutitele, võtavad liiga palju ressursse. Kel vana arvuti, see peaks pigem Nod32 poole vaatama, kuigi see on tasuline ja jääb tasuta Avastile alla on see Windowsi kasutajale siiski parem valik kui mitte midagi.
 
No 26. mai 2015, kl 16.12
Avast on vist oma poliitikat muutnud. Varem tahtis free versioon iga aasta taasregistreerimist, nüüd on see nõue ära kadunud.
Muidugi võtab Avast AVG-st rohkem ressursse ja siin peaks galita soovitust järgima. NOD32 kas ta jääb just palju Avastile alla, ei tea. Kasutan juba aastaid Avasti free versiooni, niiet ei oska võrrelda. Ressursside koha pealt on juba ennegi soovitatud, et NOD32 on selline kergekaaluline.
Mis puutub Pandasse, siis kunagi hästi ammu sai seda samuti proovitud, aga paraku osutus see ise ametlikult lehelt tõmmates viiruseks. Siis oli lehe nimi panda.com, nüüd on nad nime muutnud pandasecurity.com-ks. Loodame, et asjad on paranenud. Igal juhul jään ikka Avastiusku.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!